Analis bv

EEN LABORATORIUM
HEEFT GEEN GEHEIMEN VOOR ONS.

BIJNA 100 JAAR ERVARING. 35 000 GEBRUIKERS. MEER DAN 100 MERKEN.

ANALIS - YOUR QUALITY LABEL!

Als verdeler en fabrikant van instrumenten en meubilair voor laboratoria is ANALIS nv een gerenommeerde onderneming in de Benelux. Analis werd opgericht in 1927 en heeft zijn hoofdzetel in Namen (België Zuid) en filialen in Gent (België Noord) en Zaltbommel (Nederland). 

Dankzij ons brede gamma bieden wij slimme en geïntegreerde oplossingen in lijn met uw behoeften. Of het nu gaat om farmacie, biowetenschappen, chemie, klinische diagnostiek of industriële QC/QA en R&D, onze specialisten injecteren hun expertise in uw toepassingen. 

Wij gaan verder dan laboratoriumapparatuur: 
Wij zorgen voor alle aspecten van uw project, van concept tot installatie en validatie, van meubilair tot apparatuur... 
Uw labo wil immers resultaten van hoge kwaliteit produceren en wij dus ook.

Daarom zijn wij meer dan alleen uw vertrouwenslabel; wij zijn UW KWALITEITSLABEL!

 

SEPTEMBER 2022

ANALIS NEEMT VOS INSTRUMENTEN OVER

Met de overname van het Nederlandse Vos Instrumenten zet Analis een grote stap voorwaarts.
Analis heeft bijna 100 jaar ervaring als specialist op gebied van lab technologie en biedt een uitgebreid pakket aan wetenschappelijke- en laboratorium- apparatuur met een team van meer dan 150 medewerkers. Het bedrijf wordt zeer gewaardeerd om zijn expertise en de kwaliteit van diensten.
Analis nv/sa neemt de labactiviteiten van VOS Intrumenten uit Zaltbommel over. VOS Instrumenten blijft onder de eigen naam opereren. De overname sluit goed aan bij de ambitie van Analis om zijn marktpositie als labspecialist in de BENELUX te versterken.
Analis neemt VOS instrumenten over

Nieuws

ANALIS FREE WEBINAR 7.05.24 - Beschermingskasten: Hoe de juiste type kast kiezen voor uw toepassing?

22/02/2024ANALIS WEBINAR - Welke is de juiste beschermingskast voor mijn toepassing? NL Sessie - 7 mei 2024 - 11.00

Lees meer

Analis is B Corp gecertificeerd !

28/03/2024Analis is B Corp gecertificeerd ! We zijn verheugd aan te kondigen dat we onlangs het B Corp* certificaat hebben ontvangen. Dit is voor ons een erkenning van onze inzet...

Lees meer

Bettersize Particle Characterization ROADSHOW - 28.05 to 31.05.2024

08/03/2024Bettersize Particle Characterization ROADSHOW - 28.05 to 31.05.2024 Join us for the Bettersize Particle Characterization Roadshow, an exclusive event in collaboration with our partner, 3P Instruments.  Come to learn how...

Lees meer

ANALIS FREE WEBINAR 17.09.24 - WaterKwaliteit binnen het lab  

22/02/2024

ANALIS WEBINAR  17.09.24 vanaf 11.00 am WaterKwaliteit binnen het lab ? Het kiezen van de juiste waterkwaliteit is voor iedere toepassing is een kritische stap om tot betrouwbare resultaten te komen....

Lees meer

HOYTOM OUR BRAND NEW PARTNER IN

09/03/2023Analis & Hoytom, your partners inHigh-End Tensile Testing, Compression Testing & Impact Testing Voor kwaliteitscontrole en R&D legt Hoytom zich reeds meer dan 50 jaar toe op de productie van...

Lees meer

Evenementen

LabSafety

LabSafety komt in 2023 terug met een event over veiligheid in het lab. Dit evenement heeft een gevarieerd lezingenprogramma, waarbij experts en veiligheidskundigen vanuit diverse vakgebieden aan het woord komen. De aanbieders op het beursplein bieden informatie over een veilige inrichting van het lab, producten en apparatuur die veilig werken bevorderen.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Industry, Technology & Science bestaat uit 3 unieke werelden: World of Industry, World of Laboratory en World of Electronics. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

Life Science

Discover the latest innovations in DNA & RNA technologies on April 16th 2024. This inspiring day shows all the latest developments in a fast-changing industry and demonstrates the impact of DNA research on people and plants. The day is filled with interesting lectures, practical solutions and a lot of knowledge.

Lees meer

LabNL, DE Labbeurs

De nieuwe vakbeurs LabNL toont de nieuwste technologieën, innovaties, oplossingen en tools voor het laboratorium. Een breed aanbod aan bedrijven, gericht op labinrichting, -apparatuur en verbruiksartikelen tot aan analytische en optische instrumenten, chemicaliën, labautomation en life science-oplossingen geven acte de présence. Het conferentieprogramma belicht actuele onderwerpen in drie thema's, namelijk laboptimalisatie, detectie- en scheidingstechnieken en life sciences.

LabNL is dé plek voor laboranten, labmanagers, researchers en R&D managers die op zoek zijn naar concrete oplossingen. Ook biedt het ruimte voor ontmoeting en netwerken.

Lees meer