Analis bv

EEN LABORATORIUM
HEEFT GEEN GEHEIMEN VOOR ONS.

90 JAAR ERVARING. 30 000 GEBRUIKERS. MEER DAN 90 MERKEN.

ANALIS - YOUR QUALITY LABEL!

Als verdeler en fabrikant van instrumenten en meubilair voor laboratoria is ANALIS nv een gerenommeerde onderneming in de Benelux. Analis werd opgericht in 1927 en heeft zijn hoofdzetel in Namen (België Zuid) en filialen in Gent (België Noord) en Rotterdam (Nederland). 

Dankzij ons brede gamma bieden wij slimme en geïntegreerde oplossingen in lijn met uw behoeften. Of het nu gaat om farmacie, biowetenschappen, chemie, klinische diagnostiek of industriële QC/QA en R&D, onze specialisten injecteren hun expertise in uw toepassingen. 

Wij gaan verder dan laboratoriumapparatuur: 
Wij zorgen voor alle aspecten van uw project, van concept tot installatie en validatie, van meubilair tot apparatuur... 
Uw labo wil immers resultaten van hoge kwaliteit produceren en wij dus ook.

Daarom zijn wij meer dan alleen uw vertrouwenslabel; wij zijn UW KWALITEITSLABEL!

 

 

 

Nieuws

ANALIS - Micro biological air sampler for biocontamination QC to detect virus in air samples

30/06/2022Virus-laden aerosols sampling presents many challenges. As viruses are often present at very low concentrations in the air, a large volume of air has to be collected to have reliable...

Lees meer

ANALIS BIEDT OPLOSSINGEN VOOR DE LUCHTBEMONSTERING BIJ AL UW BIOLOGISCHE ANALYSES.

03/05/2022Wat is een microbiologische air sampler?Er zijn veel types microbiologische air samplers. Als men spreekt over een microbiologische air sampler of microbial air sampler (MAS), dan bedoelt men meestal een...

Lees meer

Beschermingskasten: Hoe het juiste type kast kiezen voor uw toepassing?

03/05/2022Wat is een Bioveiligheidskast? Hoe kies ik de de juiste bioveiligheidkast voor mij toepassingen ?

Lees meer

Ontdek het zusterbedrijf van Analis "DULIS"

01/04/2022Dulis is een Belgisch bedrijf, gevestigd in Namen, dat zich toelegt op de distributie van verbruiksproducten en kleine wetenschappelijke instrumenten voor België, Luxemburg en Nederland.

Lees meer

Shine, A NEW RANGE of innovatieve en efficiënte systemen voor chromatografie!

22/06/2022Analis, een bedrijf dat zich inzet om state-of-the-art technologie te leveren en kwaliteit in uw lab te bevorderen, kondigt met trots zijn nieuwe samenwerking met Shine aan. Shine, opgericht in...

Lees meer

Evenementen

LabAutomation


Het LabAutomation event geeft handvaten om zelf aan de slag te gaan met laboratoriumautomatisering. Experts tonen innovatieve methoden, geven praktische tips & trucs en delen strategieën waarmee u uw eigen automatiseringsdoelstellingen kunt behalen. Vooraanstaande leveranciers tonen hun innovaties en bieden praktische oplossingen.

Lees meer

LabSafety

LabSafety komt in 2022 terug met een live event over veiligheid in het lab. Dit evenement heeft een gevarieerd lezingenprogramma, waarbij experts en veiligheidskundigen vanuit diverse vakgebieden aan het woord komen. De aanbieders op het beursplein bieden informatie over een veilige inrichting van het lab, producten en apparatuur die veilig werken bevorderen.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2022. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer

Life Science

De Life Sciences is een innovatieve en technologie intensieve sector. De ontwikkelingen volgen elkaar in deze sector in rap tempo op. Op dinsdag 5 april 2022 vindt de eerste editie van het Life Science Event plaats. Tijdens dit live event spreken experts onder andere over immunotherapie, gentherapie en next gen sequencing.

Lees meer