BCON Instruments B.V.

BCON Instruments B.V. is opgericht in 2008 als een bedrijf wat gefocust is op levering, service en support van producten voor de farmaceutische en chemische industrie in de Benelux. Al is ons bedrijf jong, de werknemers van BCON Instruments hebben een ervaring van ruim 30 jaar in de laboratorium automatisering. BCON Instruments is een officiële distributeur van de volgende producten: CAMAG, LC Tech, BIGNEAT, CAT, HEL Group Ltd., Relequa, SMI Labhut en Empire Laboratory Automation Systems.

Naw gegevens

Nieuwlandseweg 5
4697RK Sint-annaland
NEDERLAND

Tel: 0166654008
De heer D. Bruynzeel
info@bcon-instruments.nl
bcon-instruments.nl

Evenementen

LabAutomation


Het doel van het event LabAutomation is kennisuitwisseling rondom automatiserings-, robotiserings- en softwareoplossingen binnen laboratoria. Dit gebeurt  met de vooraanstaande leveranciers, aanbieders van robotiserings-, automatiserings- en softwareoplossingen én in het conferentieprogramma.

Lees meer

LabSafety

Tijdens het event LabSafety wordt duidelijk waarom het zo belangrijk is om veilig te werken op het laboratorium en welke risico’s u tegen kunt komen. De dagindeling bestaat uit een conferentieprogramma en een expositiegedeelte, met onder andere leveranciers/ distributeurs van laboratoriummeubilair, chemicaliën, installaties, labapparatuur en -toebehoren.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2020. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer