Beun- De Ronde

Het in 1921 opgerichte Beun - De Ronde bestaat uit een aantal entiteiten met een eigen koers en focus. Naast de BDR Analyse & Chemie houdt AddspeX B.V. zich bezig met XRF/XRD systemen en BioSPX met Life Science. In België is het bedrijf werkzaam als BRS, Beun - De Ronde Serlabo. Denken in mogelijkheden, flexibiliteit en oplossend vermogen zorgen voor klantgerichte oplossingen waarmee de sterke groei van het bedrijf verklaard kan worden. BdR is een logische partner van de farmaceutische en chemische industrie, de biotech bedrijven, universiteiten, contract- en milieulabs en andere laboratoria.

Naw gegevens

Bovenkamp 9
1391LA Abcoude
NEDERLAND

Tel: 0294280980
De heer C. Reuvers
info@beunderonde.nl
beunderonde.nl

Evenementen

LabAutomation


Het doel van het event LabAutomation is kennisuitwisseling rondom automatiserings-, robotiserings- en softwareoplossingen binnen laboratoria. Dit gebeurt  met de vooraanstaande leveranciers, aanbieders van robotiserings-, automatiserings- en softwareoplossingen én in het conferentieprogramma.

Lees meer

WoTS

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2020. WoTS bestaat uit vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

Lees meer