Word lid van FHI Laboratorium Technologie

Een netwerk waarin alle kennis van laboratorium technologie samenkomt. Waar partijen elkaar vinden op beurzen, evenementen en workshops. En waar je er niet alleen voor staat in een continu veranderende omgeving. Of je nu actief bent in laboratorium veiligheid, automatiseringen, analytische instrumenten, life science of algemene laboratoriumapparatuur: bij de brancheorganisatie Laboratorium Technologie van FHI helpen we je vooruit.

De voordelen in het kort:

  • Breid je netwerk uit met partners en potentiële klanten.
  • Vergroot je kennis tijdens de exclusieve evenementen.
  • FHI is partner van MKB Nederland. Laat ons opkomen voor jouw belangen.
  • Vraag advies over thema’s als bedrijfsvoering, juridische procedures en personeelszaken.
  • Ontvang collectiviteitskorting van onze partners.

 

Een groot netwerk

De bestaande markt is continu in beweging door de verschillende ontwikkelingen die de laboratoria en wetenschap doormaken. Als lid van FHI vergroot je je netwerk en kom je in contact met eindgebruikers en partnerorganisaties. Laat je op het online platform inspireren door conculega’s en laat je bedrijf zien aan potentiële klanten. Samen creëren we de beste oplossingen.

Evenementen & conferenties

We organiseren jaarlijks verschillende bijeenkomsten, events en seminars. Op deze bijeenkomsten ontmoet je andere FHI-leden, potentiële klanten en ontdek je alles over de laatste ontwikkelingen in de markt en andere actuele thema’s. Denk daarbij aan duurzaamheid, digitalisering, automatisering, veiligheid en Life Science. Tijdens de verschillende conferenties kan je jouw bedrijf profileren en in contact komen met potentiële klanten.

Over FHI

FHI is de federatie van technologiebranches: een sterke organisatie die leden samenbrengt en ze op de hoogte houdt van alle relevante ontwikkelingen in de branche. Daarnaast biedt FHI ondersteuning bij bijvoorbeeld bedrijfsvoering, juridische procedures en personeelszaken.

Meer informatie over de tarieven kan je hier terug vinden.

Sluit je aan bij branchevereniging Laboratorium Technologie en geniet van de voordelen,  aanmelden kan via onderstaand formulier.