Bedrijfsondersteunende diensten

Leden kunnen tegen gunstige tarieven gebruik maken van onderstaande diensten

 

Op het extranet kunt u als lidbedrijf inloggen. U vindt daar mantelovereenkomsten, modelovereenkomsten, bestuurstukken, tarieven en meer.

 


Met een bewezen en onderscheidende aanpak, pakt ArboNed samen met haar klanten verzuim aan, minimaliseert risico’s in het bedrijf en werkt aan betere gezondheid en meer vitaliteit. ArboNed heeft zowel voor preventie, verzuimmanagement als re-integratie alle deskundigen in huis. ArboNed stelt tussentijdse brancherapportages op voor FHI-leden. In deze rapportage komen naast algemene ontwikkelingen onder andere de ontwikkeling van het ziekteverzuim bij de aangesloten leden aan bod en een aantal achtergronden van het ziekteverzuim.

 


Frank Meijers advocaat van Flexadvocaten werkte eerst tien jaar in de industrie als ingenieur in de productieautomatisering en dreef daarna zo´n tien jaar diverse ondernemingen in de instrumentatie- en telemetriebranche. Besloot in 2008 om advocaat te worden en combineert nu zijn kennis als techneut, ondernemer en probleemoplosser. Frank is als geen ander advocaat in staat om met de ondernemer mee te denken. Weet waar de ondernemer buikpijn van krijgt, handelt pragmatisch en doortastend.

 


Met credit management van Graydon krijgt u inzicht in financiële gezondheid van uw prospect- en klantportfolio en verhoogt u de effectiviteit van uw debiteurenbeheer. Zo weet u direct of uw (potentiële) zakenrelatie aan zijn verplichtingen kan voldoen en benut u kansen voor nieuwe samenwerkingen. Met Graydon Incasso verkort u de tijd dat u moeten wachten op uw geld. Graydon int de vorderingen snel en effectief, met behoud van de klantrelatie.

 


HBR Branche Verzekeringen is een gespecialiseerd assurantiebedrijf voor technologische brancheorganisaties. Sinds 1996 dragen zij zorg voor de verzekeringsmantels van het FHI. Ieder jaar worden de mantels tegen het licht gehouden en wordt er gekeken of deze nog marktconform zijn en voldoen aan de behoeften van de brancheorganisaties.

 

 


ISA Training & Coaching is een trainingsbureau dat gespecialiseerd is in het trainen, coachen en testen van medewerkers op het gebied van sales & verkoop, klantgerichtheid & customer service, management & leidinggeven en persoonlijke- & teameffectiviteit. De rode draad in alle trainingen is communicatie en beïnvloeding.

 

 


iScreen biedt leden maatwerkoplossingen bij uiteenlopende HR thema’s met als drijfveer zoveel mogelijk mensen entree bieden tot ontwikkeling, beleving en groei. Kernactiviteiten zijn (online) assessments, coaching, training en team- en organisatieontwikkeling. Speciaal voor FHI-leden is een raamovereenkomst met iScreen gesloten, die zeer voordelig en eenvoudig werkt voor de leden.

 

 


 

Op initiatief van FHI is de Stichting Recycling Technologische Apparatuur opgericht. RTA zet zich in voor het op een goede en verantwoorde manier inzamelen en recyclen van afgedankte elektr(on)ische apparatuur als gevolg van de Regeling afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur.

 

 


Voor bedrijven in de technologie-branche moet vervoer geen dagtaak zijn. TNT biedt u gemak, betrouwbaarheid en expertise. Zo kunt u zich bezighouden met uw business. TNT zorg voor het verminderen van voorraadkosten, zekerheid van levering en eenvoudige systemen die administratie en handling verminderen.