Bedrijfsondersteunende diensten

FHI heeft samenwerkingen met partners voor relevante diensten afgesloten. Hiervan kunt u als lid profiteren. Maak daarom gebruik van deze gunstige tarieven. Krijg ondersteuning bij HR-vraagstukken, ontvang juridisch advies of schakel andere partijen voor hun expertise in. Denk hierbij aan Lexsigma, ArboNed, HBR,  FedEx / TNT of Graydon. Deze diensten zijn in nauwe samenwerking ontwikkeld. Mist u een dienst of service? Neem dan contact met ons op via info@fhi.nl.

 

Op het FHI extranet kunt u als lidbedrijf alle informatie vinden: mantelovereenkomsten, modelovereenkomsten, tarieven en meer.

 

LexSigma advocaten is de juridische partner van FHI voor de zorg- en technologiebranche. Hier werken partners en advocaten die zeer deskundig zijn op het gebied van (zorg) recht. Bob van der Kamp, Lara Smeets en Ramon Pasma van Lexsigma Advocaten zijn sparringpartners voor de leden van FHI op tal van juridische onderwerpen. Als lid van FHI kunt u tegen een gereduceerd tarief (zie hiervoor Extranet) gebruikmaken van de expertise van Lexsigma. Zo is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een gratis vragenuur voor al uw juridische kwesties.

 

HBR Branche verzekeringen is een gespecialiseerd assurantiebedrijf voor technologische brancheorganisaties. Sinds 1996 dragen zij zorg voor de verzekeringsmantels van het FHI. Schakel hen in bij de volgende vragen:

  • Zijn de verzekeringsmantels van uw bedrijf nog actueel?
  • Zijn de verzekeringen nog marktconform en voldoen deze nog aan de behoefte van de brancheorganisaties?
  • Indien u op zoek bent naar pensioenadvies?

 

ArboNed pakt samen met u verzuim aan, minimaliseert risico’s in uw bedrijf en werkt aan een betere gezondheid en meer vitaliteit. Schakel hulp in en:

  • Krijg meer grip op verzuimmanagement, preventie en integratie
  • Ontvang advies van verzuimdeskundigen
  • Krijg als FHI-lid brancherapportages en blijf op de hoogte van algemene ontwikkelingen.

 

Graydon zorgt voor inzicht in de financiële gezondheid van uw prospect- en klantportfolio. Hiermee verhoogt u de effectiviteit van uw debiteurenbeheer. Zo komt u er direct achter of een potentiële zakenrelatie aan zijn verplichtingen kan voldoen. Dit zorgt voor nieuwe kansen op samenwerkingen.

 

ISA Training & Coaching is een trainingsbureau dat gespecialiseerd is in het trainen en coachen van medewerkers op het gebied van sales & verkoop, klantgerichtheid & customer service, management & leidinggeven en persoonlijke- & teameffectiviteit. De rode draad in alle trainingen is communicatie en beïnvloeding. Bent u op zoek naar een trainingsbureau waardoor uw medewerkers beter worden in sales? ISA Training & Coaching is hiervoor de geschikte partij.

 

IScreen biedt FHI-leden maatwerkoplossingen bij allerlei HR thema’s met als grootste drijfveer mensen toegang tot geven tot ontwikkeling, beleving en groei. U kunt bij hen aankloppen voor de volgende activiteiten:

  • Coaching, (online) assessments, training en organisatieontwikkeling
  • Speciaal voor FHI-leden is er een raamovereenkomst en een kortingsregeling met iScreen afgesloten, die zeer voordelig en makkelijk te gebruiken is. Zie vooral ook de eigen landingspagina binnen FHI.

 

FedEx / TNT zorgt ervoor dat voor lidbedrijven vervoer geen dagtaak hoeft te zijn. Ze bieden gemak, betrouwbaarheid en expertise. De kortingen voor FHI-leden kunnen oplopen tot 30 procent. Klop daarom bij hen aan voor de volgende zaken:

  • Verminderen van voorraadkosten en zekerheid van levering
  • Eenvoudige systemen die administratie en handling verminderen.

 

Ultimoo verzorgt voor u de incasso en pakt op een effectieve manier wanbetalers aan. Ze verkorten de tijd dat u moet wachten op uw geld. Incassobureau Ultimoo int de vorderingen snel en effectief, met behoud van de klantrelatie. Via FHI kunt u tegen gereduceerd tarief gebruik maken van deze diensten.

 

Op initiatief van FHI is de Stichting Recycling Technologische Apparatuur opgericht. RTA zet zich in voor het op een goede en verantwoorde manier inzamelen en recyclen van afgedankte elektr(on)ische apparatuur als gevolg van de Regeling afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur. Meer weten? Kijk dan vooral op de website van RTA.