fhi.nl

Door de collectieve kracht van FHI-leden vergroot u uw vindbaarheid in zoekmachines via een uitgebreid profiel op fhi.nl.

Er vallen veertig branche- en eventsites onder dit platform.

Door de activiteiten (webinars, events, beurzen, clusters, diensten en lobby) van de branches en de inhoudelijke content is dit een neutraal platform.

Uit de interesse van bezoekers blijkt dat fhi.nl een sterk imago heeft.

 

De database van FHI wordt gebruikt om content op de site (van leden, clusters van leden en activiteiten) goed onder de aandacht te brengen van de klanten van de leden.

Door collectief te verwijzen naar fhi.nl en gezamenlijk te werken aan content op de site wordt de autoriteit van fhi.nl en haar leden verhoogd.

Met dit platform bereikt u ook professionals die niet naar events / beurzen zouden komen.

 

Hoe kunt u als lid maximaal gebruik maken van dit platform:

Uitgebreid ledenprofiel: U plaatst in het profiel een uitgebreide bedrijfsomschrijving, uw bedrijfslogo en nieuws. Dat nieuws komt dan ook op de branchesite met een directe koppeling naar social media. U kunt ook links, afbeeldingen en films plaatsen.

‘gebruiksvriendelijk en een handige interface’

Op de site is een zoekfunctie naar productgroepen en diensten beschikbaar. U kunt de juiste productgroepen en diensten voor uw bedrijf aanduiden. Er is tevens een link naar Google Maps en u wordt geïndexeerd via zoekmachines.

‘persberichten op fhi.nl worden goed gevonden via de zoekmachines’

In 1956 is FHI gestart met het verbinden van klanten en leden via de vakbeurs Het Instrument. De saamhorigheid zorgde voor onafhankelijkheid, autoriteit en een neutraal platform. Die krachten kunnen wederom benut worden op deze site.

‘hoe meer leden actief zijn, des te hoger fhi.nl in de zoekmachines terecht komt’

 

Er vindt een continue monitoring van bezoekersgegevens plaats.

Naast profilering met een uitgebreid profiel biedt FHI aanvullende diensten:

Content service ondersteuning van een online redacteur
Webinar studio efficiënt gebruik van een professionele studio
Profileren van clusters nieuwsbrieven over kwaliteiten in een cluster
Webinars met clusters kennisoverdracht met kwaliteiten in een cluster
Vacatures plaats een vacature voor een betere vindbaarheid

Alle voordelen van fhi.nl hebben wij hier voor u beschreven.

 

Hoe FHI.nl u ondersteunt

Duizenden bezoekers weten fhi.nl wekelijks te vinden. Daarmee heeft fhi.nl een uitstekende uitgangspositie in zoekmachines. Leden die gebruikmaken van een bedrijfsprofiel of uitgebreid profiel kunnen direct profiteren van een betere vindbaarheid in zoekmachines. Lees hier hoe dat werkt.

 

Gradaties van bedrijfsprofielen op fhi.nl

De dienstverlening van fhi.nl is in de vorm van een bedrijfsvermelding standaard beschikbaar voor alle FHI-leden. Dit zijn alleen de NAW-gegevens. Met een basisprofiel en uitgebreid profiel (ook beschikbaar voor niet-leden), worden de mogelijkheden voor het online profileren vergroot.

Het uitgebreid profiel is gratis voor leden van de branches Industriële Automatisering, Industriële Elektronica en Laboratorium Technologie. De verschillende gradaties en kosten voor niet-leden en leden van de branches Gebouwautomatisering en Medische Technologie vindt u hier.

 

Lees hier de algemene voorwaarden van fhi.nl. De handleiding voor FHI vindt u hier.