Hoe FHI.nl u ondersteunt

Hoe FHI.nl u ondersteunt

Duizenden bezoekers weten FHI.nl wekelijks te vinden. Daarmee heeft fhi.nl een uitstekende uitgangspositie in zoekmachines. Leden die gebruikmaken van een bedrijfsprofiel of uitgebreid profiel kunnen direct profiteren van een betere vindbaarheid in zoekmachines.

FHI versterkt de websites van de leden door middel van linkbuilding. Linkbuilding is het actief doorlinken van andere websites naar de eigen website. Het doel van linkbuilding is om de populariteit van de eigen website te verhogen, waardoor uw site betere posities krijgt in zoekresultaten. De links van andere websites naar de eigen site worden backlinks genoemd. Een linkbuildingstrategie helpt u om meer backlinks te verkrijgen en de eigen website populairder te maken.

Mogelijkheden om meer links te verkrijgen:

  • Uw website inschrijven bij directories (zoals de ledenlijst van FHI)
  • Nieuwsberichten/artikelen schrijven op andere websites (FHI en eventsites van FHI)

De allerbeste linkbuildingstrategie is niet gericht op het binnenhalen van backlinks maar het aanbieden van goede content. Hiervoor is het belangrijk dat alle leden actief deelnemen aan FHI.nl en regelmatig content plaatsen. Wanneer u deelneemt aan events of beurzen van FHI, kan dat op desbetreffende event- of beurssites. Wanneer u niet deelneemt, is het mogelijk nieuws te plaatsen op de hoofdsite van FHI en de website van de branche waarbij u bent aangesloten. Hiervoor heeft u wel een uitgebreid profiel nodig. Meer informatie over de pakketten van FHI.nl leest u onderaan deze pagina. Onze redacteur en verschillende medewerkers zijn veel bezig met het plaatsen van relevante content omtrent de (branche)activiteiten, events en beurzen. Zo houden we onze site sterk zodat alle leden een sterke site hebben om aan op te trekken.

Plaats nieuws en houd uw profiel actueel door in te loggen op FHI.nl.