Voordelen FHI.nl

Voordelen FHI.nl

Online profilering van leden: www.fhi.nl biedt een platform om leden te ondersteunen in het online profileren van hun eigen organisatie, diensten, producten en site. Dit online platform bestaat uit FHI.nl en de onderliggende veertig branche- en eventsites.

Betere vindbaarheid van leden: Leden die gebruikmaken van FHI.nl profiteren direct van een betere vindbaarheid in zoekmachines doordat Google vaak onze sites crawlt en de gerelateerde sites (de profielen van leden) meeneemt.

Hoge ranking: www.fhi.nl scoort zo goed in de zoekmachines doordat wij al onze (event) sites aan elkaar verbonden hebben. Er is altijd wel een event of een branche activiteit actueel.

Sterke positionering: FHI plaatst nieuws op de eventsites en op de branchesites. Ook een aantal leden plaatst regelmatig nieuws op deze sites.  Dit alles samen zorgt voor een sterke positionering in zoekmachines als Google. Als alle leden regelmatig nieuws plaatsen verbetert de positionering zich.

Betrouwbaar en onafhankelijk: Leden en bezoekers kennen FHI van een breed scala aan events en beurzen. Bij deze beurzen staat neutrale kennisoverdracht centraal. Door de onafhankelijkheid vormen deze activiteiten een betrouwbare bron. De betrouwbare, onafhankelijke en neutrale content bieden we ook online aan.

Kom in contact met een ruime bezoekersdatabase: FHI heeft een bezoekersdatabase van 80.000 adressen. Via mails en nieuwsbrieven heeft FHI regelmatig contact met deze klanten van leden. Die  personen bezoeken daardoor ook regelmatig de sites van het FHI platform. In 2020 waren dat circa 43.000 gebruikers per kwartaal. Daarmee lezen zij de content die door leden geplaatst worden en zijn de leden direct zichtbaar bij de doelgroepen.

één platform: FHI streeft er naar om de informatie via één online platform aan te bieden. Een platform FHI.nl waar leden inloggen en onder andere de volgende mogelijkheden hebben:

  • Profiel beheren voor zichtbaarheid op fhi.nl en event sites
  • Ledenvoordelen bekijken en aanmelden voor één van de diensten
  • Downloaden van bijvoorbeeld de leveringsvoorwaarden
  • Eigen contact gegevens inzien en wijzigen
  • De vermeldingen op de FHI sites inzien, aanvullen, wijzigen en beheren

 

Quotes van actieve leden: een opsomming van ervaren voordelen.

 

“Wij gebruiken het platform om persberichten en productintroducties te publiceren.”

“Een vermelding op externe sites heeft voor ons zeker een toegevoegde waarde. Als is het alleen al om hoger in zoekmachines te komen en dus beter vindbaar te zijn.”

“Ik zie dat als ik de titels van onze vijf nieuwsberichten in Google intyp, wij overal bovenaan in de zoekmachine komen. Dat is heel positief!”

“Het dashboard is intuïtief ingericht.”

“Het is fijn dat je berichten direct kan linken aan een event.”

“Hoe meer leden actief zijn op www.fhi.nl, des te vaker de website van FHI bovenaan in de zoekmachine terecht komt.”

“Eenmaal op de site is de kans op meer traffic naar mini-sites, andere delen of social media groter geworden.”