Contentservice

FHI Contentservice

Contentcreatie is erg belangrijk, omdat dit uw marketinguitingen versterkt. Met gerichte marketing trekt u de aandacht van potentiële klanten en haalt u tegelijkertijd de banden met bestaande contacten aan. Vreemd genoeg maken weinig bedrijven gebruik van de mogelijkheden die contentcreatie biedt. Dat is volgens ons een gemiste kans, omdat bedrijven daardoor omzet laten liggen.
Wij bieden onze leden de diensten van onze redacteur aan die u graag helpt bij het verbeteren van uw online vindbaarheid.

Wat kan de redacteur voor u doen?

Het doel van contentcreatie is om met een duidelijke boodschap klanten op de juiste manier te raken. Door uw boodschap op fhi.nl te plaatsen, komt u onder de aandacht van de juiste doelgroep. De collectieve kracht van ons FHI platform zorgt voor een zeer goede online vindbaarheid die bedrijven individueel niet kunnen bereiken. Uw boodschap verpakken we in verschillende vormen zoals tekst, beeld, geluid of een combinatie hiervan. Al deze uitingen vergen de juiste expertise en daarom presenteren we een contentservice. Dat is dan ook de reden dat we een redacteur hebben die uw branche kent en weet wat belangrijk voor u is.

 

Artikel / Persbericht

In een journalistieke en technisch inhoudelijke tekst vertellen een of meerdere medewerkers over het onderscheidend vermogen van uw organisatie. Een artikel trekt de aandacht van de lezer en geeft een goed beeld van uw onderneming. Naast plaatsing op uw uitgebreide ledenprofiel en de website van FHI is een artikel ook prima te delen via uw socialemediakanalen. Dergelijke teksten zijn door onze redacteur ook eenvoudig te bewerken tot persberichten.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Onze redacteur maakt graag met u een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens een interview komen uw innovaties, drijfveren en toekomstvisie aan bod. Dit vraaggesprek resulteert in een artikel of persbericht. Dit stuk telt tussen de 500 en 750 woorden wat volgens ons de juiste lengte is voor een online publicatie.

Een op maat geschreven artikel kost €600,- exclusief BTW. In dit bedrag zijn het interview, het uitwerken van de tekst en een correctieronde opgenomen. Het publiceren van de tekst is uw bevoegdheid. Wij helpen u met online publicatie op FHI.nl.

 

Blog / Advertorial

Een blog is een online column of monoloog. Iemand van uw organisatie vertelt een persoonlijk verhaal over een product, dienst of een bepaalde thematiek of gebeurtenis. Een blog is een laagdrempelige manier om kennis online te delen via de eigen website en socialemediakanalen of via FHI.nl.

Een advertorial is een commerciële boodschap verpakt in journalistieke vorm. Deze gekochte publicaties verschijnen in gedrukte uitgaves en online platforms. De redacteur tekent uw verhaal op en zet uw boodschap om in een professionele tekst van tussen de 500 en 750 woorden.

Een blog of advertorial kost €600,-. exclusief BTW. In dit bedrag zijn het interview, het uitwerken van de tekst tot een prettig leesbare blog of advertorial en een correctieronde opgenomen. Het publiceren van de tekst is uw bevoegdheid. Wij helpen u met online publicatie op FHI.nl.

 

Redactionele ondersteuning

Uw website is uw visitekaartje. Potentiële klanten zoeken online naar informatie over producten en diensten via zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. De gebruikte zoektermen moeten hen naar uw website leiden. Het is essentieel dat uw online vindbaarheid goed is en uw website de informatie biedt waar uw klanten naar zoeken. Websiteteksten moeten up-to-date en geoptimaliseerd zijn. Een aantrekkelijke en pakkende schrijfstijl is ook zeer belangrijk voor uw online vindbaarheid. Google hecht veel waarde aan woordgebruik, grammatica en schrijfstijl en beoordeelt websites daarop. Raken uw teksten de juiste snaar of is op sommige punten verbetering nodig?

Onze redacteur kijkt kritisch met u naar verbeterpunten en helpt bij de optimalisering van uw website en content. Hij bewerkt en herschrijft bestaande webteksten en verzorgt desgewenst ook eindredactiewerkzaamheden.

FHI biedt deze dienstverlening aan tegen een uurtarief van €65,- exclusief BTW. Het is mogelijk vooraf een analyse(gesprek) (aan uurtarief) aan te vragen voor het maken van een inschatting van het aantal benodigde uren.

 

Elevator pitch / bedrijfsvideo

In een korte elevator pitch van maximaal 2,5 minuut informeert u de kijker over de sterke punten en expertises van uw bedrijf. In deze videoboodschap overtuigt u potentiële klanten om met u in zee te gaan en komt uw onderscheidend vermogen aan bod. Een korte video is de perfecte kans om meer te vertellen over uw organisatie. Elevator pitches trekken de aandacht en zijn eenvoudig te delen via uw website, nieuwsbrieven en socialemediakanalen.

FHI heeft een eigen studio waarin we uw video opnemen. Van tevoren overlegt de redacteur met u welke boodschap u wilt overbrengen en wat de beste manier daarvoor is. Naast een elevator pitch behoort een bedrijfsvideo of interview in de studio ook tot de mogelijkheden. Samen vinden we de juiste vorm om uw boodschap over te brengen.

Een elevator pitch kost €1.000,- exclusief BTW. Hierbij zijn de montage, de eindredactie en de benodigde voorbereiding inbegrepen. Het publiceren van de video is uw bevoegdheid. Wel helpen wij u graag bij het online brengen van uw video op FHI.nl.

 

Podcast

Een podcast is een geluidsopname van een interview, monoloog of column dat men op elk gewenst moment kan beluisteren. Streamingplatforms als Spotify, iTunes en Deezer zijn geschikt voor het delen van podcasts. Gebruikers van deze diensten luisteren in de auto, op de fiets of tijdens een wandeling naar hun favoriete playlists.

Het voordeel van een podcast is dat deze snel te delen is via de website en socialemediakanalen en op elk gewenst moment te beluisteren is. De podcast nemen we in de studio bij FHI of op locatie op. Uiteraard zorgen we voor een uitstekende geluidskwaliteit.

 

Een podcast opnemen kost €800,- exclusief BTW. Hierbij zijn de voorbereiding, de montage, de eindredactie en de benodigde voorbereiding inbegrepen. Het publiceren van de podcast is uw bevoegdheid. Wij helpen bij de online plaatsing van uw podcast op FHI.nl.

 

Contact

Voor meer informatie over de contentservice en de mogelijkheden ervan kunt u contact opnemen via onderstaande button.

 

Ik heb interesse