Bedrijfsondersteunende diensten

Bedrijfsondersteunende diensten

FHI-leden kunnen tegen gunstige tarieven en voorwaarden gebruik maken van de onderstaande diensten. Deze diensten zijn in nauwe samenwerking met onze partners ontwikkeld en afgestemd op de behoeftes in de diverse technologiebranches.

Op het extranet kunt u als lidbedrijf inloggen. U vindt daar mantelovereenkomsten, modelovereenkomsten, bestuurstukken, tarieven en meer.
Met een bewezen en onderscheidende aanpak, pakt ArboNed samen met haar klanten verzuim aan, minimaliseert risico’s in het bedrijf en werkt aan betere gezondheid en meer vitaliteit. ArboNed heeft zowel voor preventie, verzuimmanagement als re-integratie alle deskundigen in huis. ArboNed stelt tussentijdse brancherapportages op voor FHI-leden. In deze rapportage komen naast algemene ontwikkelingen onder andere de ontwikkeling van het ziekteverzuim bij de aangesloten leden aan bod en een aantal achtergronden van het ziekteverzuim.
Met credit management van Graydon krijgt u inzicht in financiële gezondheid van uw prospect- en klantportfolio en verhoogt u de effectiviteit van uw debiteurenbeheer. Zo weet u direct of uw (potentiële) zakenrelatie aan zijn verplichtingen kan voldoen en benut u kansen voor nieuwe samenwerkingen.
HBR Branche Verzekeringen is een gespecialiseerd assurantiebedrijf voor technologische brancheorganisaties. Sinds 1996 dragen zij zorg voor de verzekeringsmantels van het FHI. Ieder jaar worden de mantels tegen het licht gehouden en wordt er gekeken of deze nog marktconform zijn en voldoen aan de behoeften van de brancheorganisaties.
ISA Training & Coaching is een trainingsbureau dat gespecialiseerd is in het trainen, coachen en testen van medewerkers op het gebied van sales & verkoop, klantgerichtheid & customer service, management & leidinggeven en persoonlijke- & teameffectiviteit. De rode draad in alle trainingen is communicatie en beïnvloeding.
IScreen biedt leden maatwerkoplossingen bij uiteenlopende HR thema’s met als drijfveer zoveel mogelijk mensen entree bieden tot ontwikkeling, beleving en groei. Kernactiviteiten zijn (online) assessments, coaching, training en team- en organisatieontwikkeling. Speciaal voor FHI-leden is een raamovereenkomst met iScreen gesloten, die zeer voordelig en eenvoudig werkt voor de leden.
Bij Lexsigma werken acht partners, advocaten en medewerkers die zeer deskundig zijn op het gebied van (zorg)recht. De medewerkers van Lexsigma hebben jarenlange ervaring – als advocaat, juridisch adviseur en als toezichthouder.
Op initiatief van FHI is de Stichting Recycling Technologische Apparatuur opgericht. RTA zet zich in voor het op een goede en verantwoorde manier inzamelen en recyclen van afgedankte elektr(on)ische apparatuur als gevolg van de Regeling afgedankte Elektrische en Elektronische Apparatuur.
Voor bedrijven in de technologie-branche moet vervoer geen dagtaak zijn. TNT biedt u gemak, betrouwbaarheid en expertise. Zo kunt u zich bezighouden met uw business. TNT zorg voor het verminderen van voorraadkosten, zekerheid van levering en eenvoudige systemen die administratie en handling verminderen. De kortingen voor FHI-leden kunnen oplopen tot 30 procent.
Met Ultimoo verkort u de tijd dat u moeten wachten op uw geld. Incassobureau Ultimoo int de vorderingen snel en effectief, met behoud van de klantrelatie. Via FHI kunt u tegen gereduceerd tarief gebruik maken van deze diensten.