ENDOSCOPIE 2.0 -De OK van de toekomst?-

ENDOSCOPIE 2.0 -De OK van de toekomst?- Door: Stöpler Medical B.V.
ENDOSCOPIE 2.0 -De OK van de toekomst?-

Iedereen op de endoscopische OK weet dat data opslag en het editen van data een uitdaging vormen van grote proportie. Niets zo vervelend als urenlang zoeken naar dat ene stukje beeldmateriaal voor een presentatie op een symposium dat vervolgens enkel in een korrelige beeldkwaliteit kan worden getoond. Of beeldmateriaal verwijderen vanwege te weinig opslagcapaciteit..
Vanaf heden is dat niet meer nodig, de toekomst is nu!

De innovatieve KARL STORZ OR1™ integratie oplossingen creëren transparatie en leveren tastbare verbetering op het gebied van efficiëntie. Omdat KARL STORZ OR1™ intuïtief is in gebruik is er slechts minimale training nodig.

De complete beeldketen in 4K: continue beeldsignaal van de bron naar de bestemming in 4K, 3D en HD
# Beeld en video opgeslagen in 4K of HD op een centrale locatie waardoor het altijd tot uw beschikking staat en u het kunt bewerken en delen met uw collega's
# Centrale controle over uw OK dankzij integratie met het KARL STORZ-SCB systeem
# Diverse communicatie oplossingen voor bijvoorbeeld symposia, consultatie/opleiding/training, aansluitend op uw persoonlijke behoefte, snel editen is geen issue meer!
# Flexibele installatiemogelijkheden; uw systeem wordt ruimtebesparend en middels de in-wall oplossing/ op een centrale locatie geïnstalleerd.
Meer informatie? Neem eens een kijkje op onze website: https://stopler.nl/nl/humaan/operatiekamer-inrichting/or1