Interessepeiling FHI Beloningsbenchmark voor FHI-leden

Interessepeiling FHI Beloningsbenchmark voor FHI-leden Door: FHI federatie van technologiebranches

Samen met de AWVN werken we aan een FHI Beloningsbenchmark om het voor de leden van FHI mogelijk te maken om on- en offline interactief salarissen en beloningen te vergelijken.

Deze FHI Beloningsbenchmark kent zowel een terugkoppeling in rapportvorm als de mogelijkheid om online zelf doorlopend vergelijkingen te maken.

In de online-omgeving van de FHI Beloningsmonitor kun je op een interactieve wijze, veelvoorkomende functies in de branche met elkaar vergelijken. Ook vergelijkingen buiten de branche zijn mogelijk. Het gaat om salaris, maar ook variabele beloningen, lease en pensioen.

In de offline-terugkoppeling (maatwerkrapport) krijg je daarnaast inzicht in hoe de eigen organisatie staat ten opzichte van de branches bij FHI. In deze rapportage wordt ingegaan op de in tijd en geld uit te drukken elementen in een arbeidsvoorwaardenregelingen. De primaire focus ligt op de salaristabellen, arbeidsduur en variabele beloning. 

De deelnamekosten

Je kunt als lid van FHI deelnemen aan de FHI Beloningsmonitor voor € 1.245,- (basispakket = eenmalig offline rapport) tot € 2.650,- (meest uitgebreide pakket = offline rapport + online* + kennissessie).
*De online toegang tot de Beloningsmonitor gaat op basis van automatische verlenging. De kosten hiervoor zijn € 1.095,-/jaar en bij het zelf 1x per jaar verversen van je data krijg je € 400,- terug.

Nb. De gemiddelde kosten van een los onderzoek bedragen bij de AWVN gemiddeld tussen de € 5.000,- tot € 7.000,- (o.b.v. jaarsalaris, arbeidsduur, variabele beloning en twee referentiemarkten).

Doe je mee?

Om van start te kunnen gaan met de FHI Beloningsmonitor is er een minimum van 15 deelnemers nodig. Wij vragen je naar jouw bereidheid om deel te nemen.  Dus wil je ook inzicht in hoeveel jouw medewerkers verdienen in vergelijking met andere lidbedrijven in de technologie?

  

Mocht je geen interesse hebben in deelname? Ook dat vernemen wij dan graag (via een e-mailbericht aan Marina van den Berg). 

Met je reactie kunnen we inschatten of er voldoende belangstelling is om de benchmark te starten. Je reactie zien wij graag uiterlijk 23 juli 2021 tegemoet.

Op basis van alle reacties informeren wij je of we wel/niet samen met de AWVN een benchmark voor FHI-leden kunnen opzetten. Bij voldoende deelnemers is de start voorzien in het najaar en zullen de resultaten tegen het einde van het jaar beschikbaar zijn.  

Zie ook: de demo-omgeving van de online benchmark mogelijkheden FHI-AWVN Salarisbenchmark.

Bij voorbaat hartelijk dank voor je reactie!