Over de branche

De Nederlandse brancheorganisatie voor Medische Technologie verenigt ruim 135 fabrikanten en leveranciers in de Nederlandse zorg. De afzetmarkt van de branche bestaat voornamelijk uit ziekenhuizen, zorgverzekeraars en patienten/consumenten. Het productenprogramma van de aangesloten organisaties loopt uiteen van medische disposables tot hightech medische apparatuur.

De brancheorganisatie richt zich op de belangen van zowel producenten als leveranciers, variërend van kleine ondernemingen tot multinationals. Het werkveld van de brancheorganisatie strekt zich uit van marktonderzoek, regelgeving, kwaliteitsrichtlijnen, algemene en politieke belangenbehartiging, economisch onderzoek tot de standaardisering van voorwaarden. De brancheorganisatie is een directe gesprekspartner van de overheid en heeft intensief contact met vele koepelorganisaties binnen de gezondheidszorg.

Voor vragen over de Nederlandse brancheorganisatie voor Medische Technologie kunt u contact opnemen met:
Ing. Luc H.M. Knaven, Directeur Medische Technologie: e-mail knaven@fhi.nl
Linda Huber-van Essen, brancheassistent FHI Medische Technologie: e-mail  linda.huber@fhi.nl, telefoonnummer (033) 465 10 63