FHI, federatie van technologiebranches

FHI heeft als missie het collectief te zijn van technologiebedrijven die in de Nederlandse markt actief zijn als aanbieders van industriële elektronica, gebouwautomatisering, industriële automatisering, laboratorium technologie en medische technologie. Het collectief functioneert als netwerk en richt zich tot externe partijen in het bedrijfsleven en (semi)overheidsinstellingen. Via de collectiviteit kunnen kosten en lasten voor de aangesloten bedrijven worden beperkt en hun kansen op succes in de markt worden vergroot.

Naw gegevens

Leusderend 12
3832RC Leusden
NEDERLAND

Tel: (033) 465 75 07
De heer P. Petersen
info@fhi.nl
fhi.nl

Nieuws

Een energieneutraal vastgoedbestand

20/09/2019"In co-creatie de energietransitie realiseren zonder energieverlies" luid de titel van de presentatie van Bob Seffinga tijdens de Conferentie Bits, Bricks & Behaviour Aan de hand van het Energietransitiewiel van...

Lees meer

Cyber security van gebouwbeheersystemen: het kennisniveau moet omhoog!

20/09/2019Het verbinden van gebouwbeheersystemen met het internet zorgt voor veel gebruiksgemak, maar brengt ook risico’s met zich mee. Uit recente berichten in de media blijkt dat gebouwbeheersystemen in een aantal...

Lees meer

De digitaliseringopgave en ambitie van de gebouwde omgeving, DigiDealGO

20/09/2019In april werd de DigiDealGO door ongeveer veertig organisaties uit de bouwsector bekrachtigd. Het Digiteam werkt in een digitaliseringsprogramma de ambities en doelen uit voor de gebouwde omgeving. De uitvoering...

Lees meer

Hoe slimme verlichting een gebouw intelligenter maakt

20/09/2019Door LED-verlichting toe te passen in een pand kunnen er naast licht ook direct andere technologie geïntegreerd worden, zoals communicatie via licht of het toepassen van exacte locatiebepaling binnen gebouwen....

Lees meer

De conferentie Bits, Bricks & Behaviour

20/09/2019Ieder jaar organiseert de Nederlandse Branchevereniging voor Gebouw Automatisering de conferentie Bits, Bricks & Behaviour. Het doel van de conferentie is om de ontwikkelingen binnen gebouw automatisering aan te kaarten...

Lees meer

Evenementen

Bits, Bricks & Behaviour

Door de jaren heen heeft de conferentie Bits, Bricks & Behaviour zich ontwikkeld tot de conferentie om kennis op te doen over gebouw automatisering en gebouwbeheersystemen

Lees meer

EMC-ESD Vereniging

De Nederlandse EMC-ESD Vereniging is een vereniging van ongeveer 150 professionals op het gebied van EMC en/of ESD. De vereniging kent een breed scala aan leden die gemeenschappelijk hebben dat zij zich binnen hun bedrijf, instelling of organisatie op professionele wijze met het vakgebied bezighouden. Dat kan zijn als expert, of intermediair van informatie, dan wel als leverancier of gebruiker van informatie, diensten of producten en materialen.

Lees meer

Power Electronics Event

Het Power Electronics Event is om de diversiteit van toepassingen, innovaties en kennis te tonen op het gebied van Power Electronics. In samenwerking met TU Delft en TU Eindhoven is er een kwalitatief sterk programma neergezet waarbij zowel de praktijk als de wetenschap aan bod komen. 

De breedte van de markt, namelijk toepassers, ontwikkelaars, toeleveranciers en kennisinstituten komen bijeen op het Power Electronics event. Met vakgenoten worden visies, ervaringen en kennis uitgewisseld.

Lees meer

Telecom Infra

Het Telecom Infra event  is hét platform voor actuele informatie over mobiele netwerken en telecominfrastructuur. Het programma gaat deze editie specifiek in op breedbandtechnologie, LTE (4G) en indoor wireless.

Net als voorgaande edities mikt het Telecom Infra event zich op providers/ operators, installateurs, gebouweigenaren en diverse technische marktgebieden waarin telecominfrastructuur wordt gebruikt. Zowel sprekers als exposanten laten u zien hoe de grote diversiteit aan telecomtechnologie optimaal benut kan worden. 

Lees meer

Design Automation & Embedded Systems Event

Tijdens het jaarlijkse Design Automation & Embedded Systems Event nemen ontwikkelaars en toepassers van embedded systems kennis van de laatste technologieën en wisselen zij visies en ervaringen uit met vakgenoten.
In het lezingenprogramma en op de kennismarkt wordt aandacht besteed aan specifieke thema’s: FPGA, Security, Internet of Things, Electronic Design & Production en Embedded.

Lees meer

LED Applicatie

De LED Lighting & Technology Conference is hèt event waar R&D-managers, engineers, ontwikkelaars en lichtontwerpers de laatste innovaties op het gebied van LED-technologie zien. In het lezingenprogramma en op de kennismarkt worden de bezoekers volledig geïnformeerd over de beschikbare hardware, (aansturings)software en test & meetapparatuur.

Lees meer

Sense of Contact

Sensors for People & Industry


The Sense of Contact brings together researchers and industrial applicants of sensor technology, reviewing the latest results from R&D programs. It also offers a platform for the community to come forward with ideas and demands for future research topics and project proposals.

Lees meer

IT Infra

IT Infra geeft u antwoorden

Datacenters vereisen betrouwbare hardware en software, om in te kunnen spelen op de eisen van nu maar ook klaar te zijn voor de toekomst.  Thema’s die worden aangesneden op dit event:

  • De impact van 5G op rekencentra
  • Duurzame energiebronnen en de leveringszekerheid voor datacenters
  • Elektrisch vervoer en de data-explosie
  • Toekomstige databehoeftes voor online ondernemen

Lees meer

Industrial Cyber Security Event

Lees meer