Nano4Sustainability&Energy: Slimme integratie van IoT, beacons en energieopslag van wetenschap tot eindgebruiker in de Johan Cruijff ArenA


Wij nodigen u graag uit voor een bijeenkomst in de Johan Cruijff Arena op woensdag 20 november 2019!

De focus van deze bijeenkomst ligt op Nano4Sustainability&Energy: ‘de Slimme integratie van IoT, beacons en energieopslag van wetenschap tot eindgebruiker’.

De Johan Cruijff Arena en het omringende gebied fungeren als Living Lab, een hotspot waar innovaties worden getoetst in de praktijk. Vernieuwende concepten, ideeën én bewezen oplossingen op het gebied van stadionbouw, -management en -exploitatie vinden via de Johan Cruijff ArenA Internationaal hun weg naar stadions en sport- en recreatiegebieden wereldwijd. Het energie opslagsysteem en de Amsterdam Energy Arena en het energiebedrijf van het stadion, zijn concrete resultaten van de Johan Cruijff Innovation Arena. Binnen dit innovatieprogramma werken kennisinstellingen, overheden en bedrijven als Honeywell, Microsoft en The Mobility House aan het stadion van de toekomst. Het energieopslagsysteem heeft de internationale Green Apple Award voor Environmental Best Practice gewonnen.

Programma:

13.30 – 14.00 uur  Ontvangst en welkom
14.00 – 14.45  uur Henk van Raan Johan Cruijff ArenA & Chris Nouveau, Digital Advisor Microsoft
Living Lab Johan Cruijff ArenA & data intelligence kwaliteit grasmat
14.45 – 15.15  uur Roderik Colen, Delft IMP
15.15 – 15.30  uur Pauze
15.30 – 16.00 uur Martijn Fransen, Malvern Panaltyical

The importance of micro- and nanotechnology for the performance of battery cells

16.00 – 16.30 uur Marcus Fendt, The Mobility House

E-mobilty as a major impact for cities and buildings

16.30 – 17.00 uur Jan van Dijk, Honeywell

Efficiënte analyse voor de beste prestaties

17.00 – 17.45 uur Innovation tour
17.45 – 19.00 uur Netwerkborrel en afsluiting

Juist voor u

Maakt uw bedrijf producten die gerelateerd zijn aan energie opslag, of bent u betrokken bij dergelijke thema’s in het algemeen, dan is deze bijeenkomst er één die u zeker in de agenda moet zetten. Praat mee en ontdek de mogelijkheden binnen het ecosysteem. Meld u zich nu aan!

Aanmelden “Slimme integratie van IoT, beacons en energieopslag van wetenschap tot eindgebruiker”

Voertaal is Nederlands en deelname is gratis.

Praktische informatie

Datum: 20 november 2019

Aanvang: 13.30 uur

Locatie: Johan Cruyff Arena

Parkeren: op eigen kosten

Openbaar vervoer:  station Amsterdam Bijlmer Arena

 

Over MinacNed: MinacNed is branche vereniging voor bedrijven en onderzoeksinstellingen werkzaam in de micro- en nanotechnologie branche. Wij geloven in het belang van dé technologie en samenwerking om economische en maatschappelijke vraagstukken als medisch en technische toepassingen, duurzame oplossingen voor energie, voedsel & water en veiligheid te kunnen realiseren en oplossen. Deze keten brede en internationale samenwerkingen resulteren in meerwaarde voor mens en maatschappij. MinacNed biedt een netwerk, organiseert kennisbijeenkomsten en een internationale conferentie.

Over FHI GA – Eindgebruikersbijeenkomsten van de Brancheorganisatie gebouw automatisering. De brancheorganisatie gebouwautomatisering organiseert clusterbijeenkomsten met als doel het samenbrengen van leden en eindgebruikers en het creëren van toegevoegde waarde. De clusterbijeenkomsten bieden een kennisplatform voor leden en eindgebruikers, binnen de waardeketen van gebouw automatisering. Tevens wordt er een gelegenheid gecreëerd om te netwerken en directe (commerciële) contacten op te doen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Suad Farah projectmanager MinacNed door te mailen naar: s.farah@fhi.nl.

De bijeenkomst is mede mogelijk gemaakt door Holland High Tech.