Sense of Sensing event

Sociale, economische en maatschappelijke uitdagingen tijdens het Sense of Sensing event

 

Graag nodigen we u uit voor het Sense of Sensing event gehouden op 10 april 2019 bij Nouryon (formerly AkzoNobel) – S/park Deventer.

Het “Sense of Sensing proposal project” (SoS) concentreert zich op het verbeteren van bestaande en de nog te ontwerpen “sensor concepten” die gebruik maken van geavanceerde detectie technologieën. Het adresseert de sociale, economische en maatschappelijke uitdagingen op het gebied van klimaat, milieu, het efficiënt gebruik van grondstoffen, en strekt zich uit naar de kwaliteit van leven, voedselveiligheid en duurzame landbouw.

Dit voorstel verbindt de innovatieagenda’s van de TKI’s LSH, Chemie, HTSM en Agri & Food en is gebaseerd op vier werkpakketten waarin onderzoekers van universiteiten, ziekenhuizen, chemische- en voedingsindustrie, TNO, het MKB en HBO samenwerken. Het ‘Sense of Sensing’ project creëert toegevoegde waarde voor verschillende routes binnen de Nederlandse NWA.

Op het ‘Sense of Sensing event’ dat op 10 april bij Nouryon – S/park plaats zal vinden, zullen we u informeren over het project voorstel en wordt u tevens de mogelijkheid gegeven om deel te nemen aan dit projectvoorstel.

Voor meer praktische informatie over het Sense of Sensing event en om u te registeren, klik hier of neem contact op met Sharon Tammer, projectmanager MinacNed.