30-125 W AC/DC-voeding met piekvermogen

30-125 W AC/DC-voeding met piekvermogen Door: Telerex Nederland B.V.

P=Duke TAD 30 voedingP-Duke heeft een nieuwe AC/DC-serie voedingen gelanceerd: TAD30-P, TAD65-P en TAD125. Deze voedingen zijn in staat een hoog piekvermogen te leveren bij tijdelijke situaties met hoge belasting in industriële en communicatietoepassingen, zoals elektrisch gereedschap, elektrische bedden/stoelen, printers en andere elektrische motorapparatuur.

Deze AC/DC voedingen garanderen een flexibele combinatie van elektrische en thermische prestaties, die tot 10 seconden en 1,3 keer de piekbelastingstolerantie bieden. Ook ondersteunen ze de werking in een natuurlijke luchtgekoelde omgeving. Deze eigenschappen kunnen uw ontwikkelingskosten effectief verlagen, omdat het nu niet meer nodig is om een module met hoog uitgangsvermogen te selecteren om het piekvermogen dat op korte termijn optreedt te dekken.

Het bedrijfstemperatuurbereik van deze P-Duke voedingen is -40 tot +85 °C en ze hebben een hoge conversie-efficiëntie. Neem bijvoorbeeld de TAD125-serie, de conversie-efficiëntie is tot 92%. Hoge conversie-efficiëntie betekent hogere betrouwbaarheid en verminderde warmteafvoervereisten van het systeem. Deze series hebben een laag energieverbruik in stand-by, volledige beveiligingsfuncties, 3000VAC versterkte isolatie en een werkhoogte tot 5000 meter.

De TAD30-P, TAD65-P en TAD125 zijn gecertificeerd door IEC/EN/UL 62368-1.

Eigenschappen:

  • Piekvermogen
  • Laag energieverbruik in stand-by
  • Ingebouwd EN 55032 EMI Klasse B-filter
  • Bedrijfshoogte tot 5000m
  • 3000VAC versterkte isolatie

 

 

Voor meer informatie: info@telerex-europe.com