3T: exposant uitgelicht

3T: exposant uitgelicht Door: FHI

3T Electronics & Embedded Systems ontwikkelt en levert elektronica en embedded systemen voor klantspecifieke oplossingen. Ze hebben een bewezen staat van dienst in het ontwerpen van innovatieve, hoogwaardige ontwerpen met behulp van de modernste technologieën.

3T doet al haar werk in eigen huis en op projectbasis voor haar klanten, veelal multinationals aan de top in hun markt, maar ze werken ook graag met start-ups. Met de technologie en kwaliteit die hun ingenieurs in hun DNA hebben, helpen ze deze klanten om aan de top te komen of te blijven. Voor de ontwikkeling van medische technologie volgt 3T de processen die zijn gedefinieerd in hun ISO 13485: 2016 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem.

Om de nieuwste technologieën te kunnen integreren heeft 3T een uitgebreid partnernetwerk, waaronder Analog Devices, Xilinx, Intel, Microsemi, NI en MathWorks. Ook werken zij samen met geselecteerde EMS-partners om de producten volgens de vereiste normen te laten produceren.

Bent u geïnteresseerd in diensten van 3T voor de toekomstige ontwikkeling van uw medische elektronica, neem dan gerust contact met hen op. Lees meer…

U kunt zich hier aanmelden voor een gratis bezoek.

Terug naar de homepage.