7 februari: Go / no go-overleg voor het WoTS gadget

7 februari: Go / no go-overleg voor het WoTS gadget Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Aanstaande vrijdag vindt bij FHI in Leusden het Go / no go-overleg voor de ‘WoTS parrot’ plaats. In dit overleg geeft ontwikkelaar Dekimo een update over de huidige stand van zaken, de vervolgplanning en tonen zij de voorlopige layout. Ook kijken we naar de actuele sponsoring van componenten uit de definitieve BOM (Bill of Material), de deelnemende exposanten, de financiën, het PCB-ontwerp en bepalen we de stappen die bezoekers op de beursvloer gaan uitvoeren. De voorbereidingen vanuit Dekimo zijn in volle gang en de interesse vanuit exposanten is groot. Aan het einde van de meeting vindt het officiële go / no go-moment plaats, waarbij wordt bepaald of het project officieel doorgang krijgt.

Goed nieuws is er sowieso te melden over de producent van het gadget; A1 electronics uit Almelo zal de 1.500 gadgets gaan produceren! Binnenkort zal er een bezoek plaatsvinden bij de productiefaciliteiten van A1 Electronics en worden verdere afspraken gemaakt.

Wenst u een bijdrage te leveren aan het gadget voor WoTS 2020? U kunt zich nog aanmelden voor dit overleg door een mail te sturen naar Marc Berkouwer. Het overleg start om 12:30 uur.