Autoclave gaat verder onder de naam Suurmond BV

Autoclave gaat verder onder de naam Suurmond BV Door: Suurmond | Reactor Systems

Sinds 1974 is Suurmond een klantgerichte leverancier van oplossingen voor procestechnologie voor productielocaties. Al jaren leveren wij ook oplossingen voor laboratorium en R&D onder de naam AUTOCLAVE.  Aangezien de markt continu aan veranderingen onderhevig is, is het noodzakelijk om onze organisatie aan de veranderende eisen aan te passen.

Daarom hebben wij in 2020 ons productportfolio geherstructureerd tot 3 Business Units:

Fluid Handling

Oplossingen die gebaseerd zijn op industrie-/chemie pompen van leidende bedrijven zoals MAAG Pump & Filtration Systems, Gather Industrie  en  HNP Mikrosysteme.
Wij ontwerpen speciale doseersystemen onder de naam suurDOS®  en  complete  pompsystemen speciaal voor uw toepassing.

HNPM micro pomp  gebruikt in de strijd tegen COVID-19

Reactor Systems

Voorheen verkocht onder de naam AUTOCLAVE, leveren we nu de modulaire oplossingen voor R&D en laboratoria onder de naam SUURMOND. De Business Unit Reactor Systems zegt het allemaal!!

De naam AUTOCLAVE en het logo verdwijnen. In plaats daarvan vindt u alle oplossingen in de Business Unit Reactor Systems.  Büchi AG en Systag System Technik AG zijn hier de belangrijkste leveranciers.

Büchi hogedruk reactor met hydrogenatiesysteem
Büchi hogedruk reactor met hydrogenatiesysteem

Polymer Handling

Wij leveren speciale tandwielpompen, zeefwisselaars en filtratiesystemen van MAAG Pump & Filtration Systems en Mahr Metering Systems voor polymeerverwerking en polymeerproductie. Deze processen  omvatten (Pre)polymeer verwerking, Masterbatch, Compounding, Recycling, Extrusie en Polymeerproductie.

Onze competentie

Suurmond levert oplossingen om uw proces en kwaliteit van uw eindproduct te optimaliseren. Om dit te doen, we talk!

Onze ervaren medewerkers met verschillende achtergronden in een breed scala aan toepassingen en industrieën, ontwerpen een oplossing die is afgestemd op uw procesvereisten. Zelfs voor moeilijke omstandigheden! En altijd rekening houdend met lage cost-of-ownership en duurzaamheid. 

MAAG  lab micro pelletizer voor Food & Pharma

Onze leveranciers

Sinds tientallen jaren is Suurmond een betrouwbare partner en vertegenwoordigt toonaangevende leveranciers zoals MAAG Pump Systems AG, Büchi AG, Gather Industrie GmbH, Systag System Technik AG, enz. De middelen van Suurmond worden op een flexibele manier uitgebreid met vooraf geselecteerde partners met dezelfde filosofie en cultuur als Suurmond. 

Wat verandert er nog meer voor u?

Het enige wat verandert, is het verdwijnen van de naam AUTOCLAVE en het logo! Andere gegevens en uw contactpersonen blijven hetzelfde. Door de herstructurering van ons portfolio kunt u op een eenvoudigere manier een oplossing voor uw proces vinden.  Check hier uw Suurmond TEAM players.

Onze LinkedIn profielen zijn samengevoegd tot 1. Blijft u ons volgen? Klik hier.