Bekijk vooraf uw beursroute


Bereid uw beursroute alvast voor door de beursplattegrond met het exposantenoverzicht te bekijken. De indeling van de beursplattegrond van World of Technology & Science staat zowel op de site als in de WoTSApp. U kunt de app downloaden via Apple store en zoeken op ‘WoTS app’. In de Google/Android store zoekt u op World of Technology & Science. Door vooraf een kijkje te nemen en te oriënteren gaat u goed voorbereid op pad en wordt uw beursbezoek effectiever en efficiënter.

De vier werelden van de beurs zijn verdeeld over de vijf beurshallen en allemaal voorzien van een eigen entree.

Als bezoeker aan de World of Laboratory kunt u zowel de entree van hal 7 als de entree van hal 8 gebruiken, bezoekers aan de World of Electronics kunnen de entree van hal 9 gebruiken. Bezoekers aan de World of Automation kunnen de entree van hal 8 gebruiken voor Process Automation en entree hal 10 voor Factory Automation. Als bezoeker aan de World of Motion & Drives kunt u de entree van hal 10 gebruiken. Door de verschillende ingangen te gebruiken, staat u direct tussen de exposanten van de voor u interessante wereld.

In en rondom de Jaarbeurs wordt door middel van de logo’s van deze werelden duidelijk aangegeven in welke hal u voor uw beursbezoek moet zijn.

Na uw beursbezoek aan WoTS kunt u ook nog doorlopen naar hal 12 waar de beurs Industrial Processing plaats vindt. Opnieuw registreren voor een beursbezoek is niet nodig. Met uw WoTS-badge heeft u ook gratis toegang tot de vakbeurs voor de totale natte en droge procesindustrie.

Check voor uw vertrek, in verband met werkzaamheden, de route naar en de parkeergelegenheid bij de Jaarbeurs.