Beursgadget E&A Parrot slaat vleugels uit

Beursgadget E&A Parrot slaat vleugels uit Door: FHI federatie van technologiebranches

Op Electronics & Applications 2021 (E&A 2021) is een prominente plek ingeruimd voor de E&A Parrot. Deze gadget komt namelijk tot leven op de beursvloer. Bezoekers die naar de Jaarbeurs afreizen in de periode tussen dinsdag 28 tot en met donderdag 30 september maken kans om deze felbegeerde elektronische papegaai die in gelimiteerde oplage verschijnt te bemachtigen.

Er is een groot team betrokken bij de vervaardiging van deze bijzondere beursgadget. Saar Drimer van Eurocircuits ontwierp de PCB. Daarnaast produceert Eurocircuits de prototypes en de series PCB waarvan A1 Electronics er een deel vervaardigt voor aanvang van de beurs. De rest van de serie komt tijdens de beurs op de Live Productielijn tot leven.

Testopstelling
Op het moment van schrijven bevindt de E&A Parrot zich in de ontwikkelfase. Ontwikkelaar Dekimo rondt de firmware van de protypes af. VDL TBP electronics maakt een testfixture. In deze testopstelling kijkt MG Products of de hardware en de componenten naar behoren hun werk doen. Tijdens deze stap gaat men EMC-tests uitvoeren.

Beperkte oplage
In de papegaai is een voice recorder geïnstalleerd. De gadget neemt stemmen op en kan deze in een aantal grappig vervormde varianten afspelen. Bezoekers die deze digitale papegaai in handen willen krijgen, doen er verstandig aan om zich direct in te schrijven voor E&A 2021. Het aantal exemplaren van deze gadget is namelijk beperkt. U kunt zich nu aanmelden voor een dag naar keuze. Vergeet bij het inschrijven niet door te geven dat u de gadget wilt ontvangen tijdens uw beurbezoek!

Klik op deze link om u direct aan te melden voor een bezoek aan de beurs! Meer informatie over de beursgadget vindt u via deze link.