Bits, Bricks & Behaviour, presentatie track Bits: The future of cybersecurity, what do we need to be prepared for?

Bits, Bricks & Behaviour, presentatie track Bits: The future of cybersecurity, what do we need to be prepared for? Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Dr. Jarno Limnéll is als internationale spreker en cyber security autoriteit met enige regelmaat in Brussel te vinden waar hij zijn expertise en visie met Europese leiders deelt.

Beveiliging is een fundamentele menselijke behoefte en een steeds belangrijker concurrentiefactor in zowel het bedrijfsleven als de samenleving. Jarno Limnéll is hoogleraar Cyber ​​Security aan de Finse universiteit van Aalto en adjunct-professor aan drie andere universiteiten, tevens is hij de Chief Executive Officer bij Tosibox. Jarno Limnéll is doctor in de militaire wetenschappen en beschikt over een master in de politieke wetenschappen.

Op dit moment wordt er veel over beveiliging gesproken, wat ook zeer zeker terecht is. In de toekomst zal er nog meer discussie over cyber security zijn. De snelheid van verandering, de vervaging van dichotomieën en complexiteit behoren tot het "nieuwe normaal" van veiligheid. De  versnelde ontwikkeling van technologie zal de beveiliging aanzienlijk beïnvloeden.  Een uitgebreid begrip en controle van beveiliging wordt steeds meer versterkt, waarbij de digitale en fysieke wereld als een geheel wordt begrepen. In het tijdperk van technologie worden zelfs de verantwoordelijkheid van individuen en ethische vragen benadrukt. In de discussies over de veiligheid van de toekomst staat vertrouwen centraal. Wie en wat kunnen we vertrouwen?

Het opbouwen van vertrouwen biedt leiderschap, omdat zaken zich op twee manieren ontwikkelen, hetzij door een crisis, hetzij door leiderschap. Als er geen leiderschap is, blijft er alleen crisis over. In het tijdperk van technologie is dat iets wat we niet wensen.

Meld u nu kosteloos aan als bezoeker van de Conferentie Bits, Bricks & Behaviour en schijf u in voor de presentatie van Jarno Limnéll.