Bram Nijp aangesteld als Managing Director van GE Healthcare Nederland

Bram Nijp aangesteld als Managing Director van GE Healthcare Nederland Door: GE Healthcare

 

Bram Nijp aangesteld als Managing Director van GE Healthcare Nederland

 

Hoevelaken, Nederland- 12 July 2021 - Per 15 juni 2021 is Bram Nijp aangesteld als Managing Director van GE Healthcare Nederland (Divisie Healthcare Solutions). Bram Nijp versterkt daarmee de directie en is in zijn rol verantwoordelijk voor het verder uitbouwen van de leidende positie van GE Healthcare op het gebied van medisch-technologische oplossingen en diensten voor de zorgsector in Nederland.

Bram heeft meer dan 25 jaar ervaring in de medisch-technologische industrie. Deze ervaring heeft hij opgebouwd bij Johnson & Johnson, Medeco (nu Mediq), Covidien en Medtronic in diverse functies, waarbij hij de laatste jaren een sterke focus had op Key Account Management en Partnership Solutions. Bram is 1 mei jl. gestart bij GE Healthcare in Hoevelaken.

Bram: “De afgelopen periode heeft ons allemaal geleerd dat we anders moeten en kunnen kijken naar de gezondheidzorg in het algemeen, om borging van kwaliteit en continuïteit voor de lange termijn te garanderen, zodat de we de beste zorg voor patiënten kunnen blijven bieden. Digitale eHealth met behulp van AI (Artificiële Intelligentie) zijn daarbij cruciaal. GE Healthcare vervult hierin een leidende rol, die we verder willen uitbouwen, samen met onze partners en zorgprofessionals”.

Met deze aanstelling neemt Bram het stokje over van Raymond Koren, die al langere tijd een dubbele rol vervulde binnen het GE Healthcare Team. Raymond zal zijn aandacht nu volledig richten op de rol van Imaging en Life Care Solutions Salesmanager Nederland bij GE Healthcare.

Over GE Healthcare:

GE Healthcare is het onderdeel van GE (NYSE: GE) dat zich bezighoudt met gezondheidszorg, met een omzet van 18 miljard dollar. Als een toonaangevende wereldwijde innovator op het gebied van medische technologie, farmaceutische diagnostiek en digitale oplossingen helpt GE Healthcare zorgprofessionals om snellere, beter geïnformeerde beslissingen te nemen met behulp van intelligente apparatuur, gegevensanalyse, toepassingen en diensten, ondersteund door haar Edison intelligentieplatform.

Met meer dan 100 jaar ervaring in de gezondheidszorgsector en wereldwijd ongeveer 50.000 werknemers, opereert het bedrijf in het centrum van een ecosysteem dat werkt aan precisiegezondheid, het digitaliseren van de gezondheidszorg, het helpen stimuleren van productiviteit en het verbeteren van de resultaten voor patiënten, zorgverleners, gezondheidssystemen en onderzoekers over de hele wereld.