BRUMABA Nederland - GENIUS operatietafel

BRUMABA Nederland - GENIUS operatietafel Door: Laservision Instruments B.V.

GENIUS operatietafel

Een genie in premium kwaliteit met een geweldige prijs/prestatie-verhouding

 

GENIUS is een hoogwaardige operatietafel van hoge kwaliteit. U kunt het individueel aanpassen aan uw specialiteit voor naadloze integratie in uw chirurgische discipline. Veelzijdige aanpassingsmogelijkheden en een breed scala aan accessoires zorgen voor nog meer aanpassingsmogelijkheden.

Vanwege de topprijs is GENIUS de beste keuze als u een nieuwe praktijk wilt openen of als u in het algemeen opzoek bent naar een economische oplossing. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van eerste klas materiaal. GENIUS beschikt over de superieure functies en geavanceerde technologie die kenmerkend zijn voor BRUMABA-producten.

 

Technische vindingrijkheid

De buitengewone functionele prestatie van de Brumaba GENIUS worden duidelijk door alleen al naar de basisfuncties te kijken:

  • Telescopisch hoofdgedeelte met hoefijzervormige hoofdsteun
  • Geheugenfunctie met 8 programma’s
  • 230V netstekkerbediening
  • Rug-sectie verlenging voor aanpassing van de lengte
  • Afstandsbediening
  • Telescopische kolom Genius, verstelbaar van 585-865mm
  • Roestvrij stalen constructie

 

Onderwagen en voetbediening

In de standaardversie wordt de GENIUS geleverd met stabiele voetstukken. Als de tafel voor, tijdens of na een operatie mobiel moet zijn, kies dan één van de twee versies van de onderwagen. Met twee of vier soepel werkende, hygiënisch afgedichte stuurwielen, kan de patiënten tafel in de juiste positie worden gebracht voor de volgende stap van de procedure. De optioneel verkrijgbare voetbediening zorgt ervoor dat alle functies zonder vervuiling kunnen worden bediend.

 

Wilt u meer lezen over de GENIUS operatietafel?

Klik dan hier!