Buitenverlichting met hoog lumen mogelijk dankzij CoolBeam® kits

Buitenverlichting met hoog lumen mogelijk dankzij CoolBeam® kits Door: Luxendi

Een reeks gepatenteerde bouwsets voor buitenarmaturen zijn speciaal ontwikkeld en gelanceerd rond het 2X2MX LED-platform.

Het 2x2MX-platform zelf levert perfecte IP67 waterdichte LED-engines voor gebruik buitenshuis. De CoolBeam®-kits zijn modulair ontwikkeld, zodat een brede reeks LED-stuurprogramma's kan worden geïmplementeerd. Een brede variëteit aan lenzen met verschillende bundelpatronen zowel in PMMA als in silicone is ontwikkeld door Ledil voor het 2x2MX-platform.

De Strada 2x2MX of HB 2x2MX zijn gemonteerd met 8 schroeven in de richting van de LED-koeler. De LED-koeler is voorzien van een e-coating oppervlakteafwerking, waardoor deze beter bestand is tegen UV- en zoute omgevingen. Er is een aparte pakkingbus beschikbaar om de draad aan de achterkant van de 2x2MX koelmotor te plaatsen. Hierdoor is de motor, als een op zichzelf staande eenheid, IP67 Ingress beschermd.

Alles bij elkaar leidt dit tot een flexibiliteit die vaak nodig is bij project gebaseerde buitenverlichting. Een voorbeeld hiervan is de nieuwe CoolBeam SQ4-01, geschikt van 9.500 tot 75.000 lumen. Het heeft een gepatenteerde fixture-kit voor 3 tot 12 CoolBlock® SQ-01 2x2MX LED-engines en een Smart PSU-beugel.

Voor meer informatie over het 2x2MX LED-koeling platform

Kenmerken CoolBeam

  • Gepatenteerde armatuurset voor 4 CoolBlock® SQ-01 2x2MX LED-engines voor industriële schijnwerpers of ontwerpen met een high bays tot 20.000 lumen;
  • Rth 0,1 ° C/W
  • Zwarte elektro-coating

Voor meer informatie: info@luxendi.com