Centraal punt in de World of Motion & Drives is ook dit jaar weer de FEDA Lounge

Centraal punt in de World of Motion & Drives is ook dit jaar weer de FEDA Lounge Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Centraal punt in de World of Motion & Drives is ook dit jaar weer de FEDA Lounge

Van 27 tot en met 30 september staat de FEDA Lounge weer op de World of Technology & Science, om precies te zijn op de beursvloer van de World of Motion & Drives. Dit jaar telt de lounge tien deelnemers en zullen zowel oude bekenden als nieuwe leden zichtbaar zijn in deze setting.

In november 2021 kwamen de exposanten van de FEDA Lounge bij elkaar om te praten over het programma, de inrichting van de lounge en natuurlijk om te zorgen dat alle deelnemers zich gaan registreren. Hoofddoel: zoeken naar zoveel mogelijk interactie met elkaar én de beursbezoekers, terwijl de eigen authenticiteit en doelstelling gewaarborgd blijven.

De lounge heeft ook dit jaar weer een mooie open uitstraling waardoor de onderlinge verbinding duidelijk wordt. In het middelpunt bevindt zich de bar waar gedurende de gehele WoTS bezoekers welkom zijn. Dat geldt natuurlijk vooral voor de FEDA Lounge-deelnemers. Zij zijn inmiddels druk bezig met de voorbereidingen.

De komende maanden gaan FEDA en FHI nog intensiever samenwerken om ook deze editie van de WoTS weer tot een groot succes te maken. Zo zullen er weer verschillende activiteiten plaats gaan vinden, waar we u op een later moment over zullen informeren.

Wilt u dit niet missen? Meld u dan snel aan voor een gratis beursbezoek en kom naar hal 11 voor de FEDA lounge.