Comat CMD 11 monofunctionele timers, sterk door hun eenvoud !

Comat CMD 11 monofunctionele timers, sterk door hun eenvoud ! Door: Vierpool

De nieuwe Comat CMD 11 timers zijn gunstig geprijsde monofunctionele timers met een inschakel vertraagde óf een uitschakel vertraagde functie.

Ze zijn voorzien van een wisselcontact (max. 10A) met LED indicatie en zijn eenvoudig in te stellen in 5 tijd bereiken van 50mSec tot 60 minuten.

De ruime kooiklemmen vereenvoudigen én versnellen het aansluiten van deze timers in hun 17,5mm DIN behuizing. Deze smalle bouwvorm en de  eenvoud van het relais, zorgt ervoor dat dit type relais inzetbaar is in tal van applicaties waarbij enkel een monofunctie nodig is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het vertraagd inschakelen van alarmen, of het vertraagd uitschakelen, na-draaien van ventilatoren of pompen.

De tijdrelais beschikken over een aan/uit service stand, waarbij de relais handmatig in de gewenste stand geblokkeerd kunnen worden voor bijvoorbeeld servicedoeleinden. Ze zijn verkrijgbaar geschikt voor diverse voedingsspanningen te weten; UC12V, UC24V, AC115V en AC230V.

Voor aanvullende informatie over bovengenoemde toepassingen, neem gerust telefonisch contact met ons op, Verkoop Binnendienst (Sales), tel: 0346 - 594 555.