Combineer uw deelname aan de beurs met een lezing in het seminarprogramma

Combineer uw deelname aan de beurs met een lezing in het seminarprogramma Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Tijdens World of Technology & Science organiseert elke wereld een technisch inhoudelijk seminarprogramma. Bij de World of Electronics zijn dit vier seminars gericht op de volgende thema’s: de uitdagingen van Internet of Things (bij Low Power design, Cyber Security, RF Technology en dataoverdracht), Test & Meet – een kijk in de toekomst, User Interface Design (UID) en tenslotte Hardware design voor productie.

In deze seminars presenteren exposanten de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en de praktische toepasbaarheid. Er zijn momenteel nog mogelijkheden voor het geven van een lezing in de seminars van Test & Meet en User Interface Design.

Dit jaar is er gekozen voor een seminar over User Interface Design tijdens de WoTS in plaats van een losstaand evenement. Op korte termijn wordt een uitnodiging verzonden voor een eerste overleg over de opzet van dit seminar. 

Het Test & Meet-seminar informeert bezoekers over de laatste én toekomstige ontwikkelingen voor het testen en meten van elektronica. De focus ligt hierbij op nieuwe apparatuur en testmethoden in de ontwerp- en ontwikkelfase. Thema’s die waarschijnlijk aan bod komen zijn de toenemende vermogens en frequenties, het belang van laagspanningsmogelijkheden en RF Interference. Op 19 februari is een tweede overleg ingepland voor dit seminar bij FHI.

Wilt u uw deelname combineren met een lezing in het User Interface Design- of Test & Meet seminar, neem dan contact op met Marc Berkouwer