Conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2020

Conferentie Bits, Bricks & Behaviour 2020 Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De conferentie Bits, Bricks & Behaviour wordt dit jaar gehouden op 10 november, opnieuw in Congrescentrum Supernova van de Jaarbeurs Utrecht. Congrescentrum Supernova wordt door zowel bezoekers als exposanten zeer gewaardeerd.

Coronavirus
Het coronavirus zorgt voor onzekerheid bij bedrijven en organisaties, want grootschalige evenementen zijn tot 1 september niet toegestaan. Uiteraard volgt FHI de richtlijnen van het RIVM en worden de maatregelen van de regering nageleefd. FHI verkent momenteel op welke wijze (online) evenementen en bijeenkomsten georganiseerd kunnen worden. De brancheorganisatie voor Gebouw Automatisering kijkt daarbij ook naar de mogelijkheden om de conferentie Bits, Bricks & Behaviour zowel online als offline te organiseren.

Programma 2020
De inhoudelijke kwaliteit van het programma is mogelijk nog belangrijker geworden. Door de opzet, invulling en werkwijze van de programmacommissie te wijzigen, wil de brancheorganisatie de kwaliteit van het programma, sprekers en thema’s borgen. De Werkgroep Marketing stelt samen met het bureau de kaders op voor de programmacommissie en de sprekers.

Programmacommissie
De samenstelling van de programmacommissie bestaat o.a. uit partnerverenigingen van eindgebruikers. NEVAP, VGME, NVTG, FME, TVVL, NVDO, FMN en KNX nemen deel aan de programmacommissie en zetten zich in voor het programma van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour. Daarnaast zet ook CBRE zich in voor de programmacommissie en draagt inhoudelijk bij een het programma, Martin Hof (Sr. Projectmanager Gebouw Automatisering) en Ben Veenstra (Voorzitter Werkgroep Marketing zien gezamenlijk toe op de juiste toepassing van de aangegeven kaders en sturen de programmacommissie aan.

Samenwerking
Het borgen van de kwaliteit van lezingen en een betere aansluiting bij de doelgroep van de conferentie is één van de speerpunten in de organisatie van deze editie van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour. De combinatie van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour en het event Smart Homes & Intelligent Buildings is voor deze editie alsnog losgelaten. De samenwerking en goede relatie met de Jaarbeurs blijft bestaan; de Jaarbeurs ondersteunt de conferentie Bits, Bricks & Behaviour in marketing activiteiten en bezoekerswerving.

Partners
De brancheorganisatie heeft partners uitgenodigd om zich aan te sluiten bij de conferentie Bits, Bricks & Behaviour door middel van naamsvermelding, deelname aan de informatiemarkt en inhoudelijke bijdrage in het programma. De inhoudelijke bijdrage aan het programma moet passen binnen de eerdergenoemde kaders opgesteld door de Werkgroep Marketing. Tevens is aan deze partners de mogelijkheid geboden om een plein te faciliteren van verzamelde specifieke en unieke exposanten.

Deelnemen
De conferentie biedt bedrijven tegen het einde van 2020 de mogelijkheid om zich sterker als ooit te tonen aan de doelgroep. Bent u benieuwd naar de vernieuwde mogelijkheden om deel te nemen aan de informatiemarkt? Stuur dan een e-mail aan Martin Hof.