Customer case : Code Yellow & Telerex ontwikkelen universal gateway binnen drie weken

Customer case : Code Yellow & Telerex ontwikkelen universal gateway binnen drie weken Door: Telerex Nederland B.V.

Wat doet Code Yellow?

High-mix Low-volume manufacturing is natuurlijk een bekende kapstok voor de Nederlandse maakindustrie. Slimme systemen moeten je in staat stellen om deze tak van sport uit te oefenen met zo min mogelijk te leveren inspanningen. En dat tegen de laagst mogelijke productiekosten wat resulteert in maximale toegevoegde waarde. Code Yellow heeft een unieke aanpak om met slimme software applicaties de transformatie en de digitalisering van bestaande bedrijfsprocessen te faciliteren. Dit is voor veel bedrijven een groot vraagstuk.

Het vraagstuk lost Code Yellow op door onder andere te kijken welke bedrijfsprocessen er lopen bij welke functionarissen en met welke systemen ze moeten samenwerken. Aan de hand hiervan wordt een applicatie binnen één werkomgeving neergezet die voor een ieder het werk inzichtelijk en efficiënt laat verlopen. Code Yellow richt zich met haar software onder andere op de maakindustrie door voor haar klanten oplossingen te realiseren met TRACY, een door Code Yellow ontwikkelde oplossing. Tracy bestaat uit Shop Floor Control (volledig inzicht in de voortgang van planning en begeleiding van processen) en MES (Manufacturing Execution Systems). Naast High-mix Low-volume manufacturing ondersteunt TRACY ook High-volume manufacturing.

Universal Gateway Tracy softwareHierbij zorgt men voor de koppelingen, het gebruikersgemak en duidelijke stapsgewijze instructies op de werkplek. Dankzij de koppelingen worden vele administratieve handelingen overbodig en realiseert men voor de gebruiker een gepersonaliseerd systeem. Het eindresultaat is een applicatie die de gebruiker zelf kan configureren en wijzigen waarbij de productie van order tot levering papierloos, dus 100% digitaal, verloopt. Alle proceshandelingen worden gelogd en geïnstrueerd, zodat de kwaliteitswaarborging voor ieder uniek eindproduct en serienummer is vastgelegd.

 

Voor de rest van deze customer case klik op deze link  naar de Telerex website