Digitale editie Power Electronics trekt meer dan 500 bezoekers

Digitale editie Power Electronics trekt meer dan 500 bezoekers Door: FHI

De digitale editie van Power Electronics trok deze week meer dan 500 bezoekers. De webinars behandelden een breed aantal thema’s binnen de vermogenselektronica.

Volgens Marc Berkouwer, branchemanager Industriële Elektronica, zijn de webinars een succes te noemen ondanks het feit dat een fysiek seminar niet mogelijk was: “Het is een andere manier van organiseren. Maar exposanten kwamen in contact met bezoekers die ze normaliter niet op een regulier event zouden ontmoeten.”

Vooral de plenaire sprekers waren in trek. Professor Braham Ferreira, die FHI eerder interviewde, sprak tijdens de digitale editie van het Power Electronics event over de kansen van vermogenselektronica tot 2030. Ook de lezing van Sjef Cobben, met als onderwerp ‘de kwaliteit van elektriciteit’, kreeg veel aandacht.

De branche Industriële Elektronica zal mede op basis van de input van bezoekers en sprekers de webinars evalueren. Volgens Berkouwer is met name de interactie met bezoekers een aandachtspunt, maar er wordt gekeken of er meer interactiemogelijkheden zijn.