EE072 MODBUS Vocht en Temperatuur Sonde

EE072 MODBUS Vocht en Temperatuur Sonde Door: CaTeC bv

De EE072-sonde meet nauwkeurig en betrouwbaar #relatievevochtigheid (RV) en #temperatuur (T) en berekent alle andere vochtigheid gerelateerde parameters. Het is de ideale keuze voor veeleisende processen en klimaatbeheersing, zoals in de landbouw, de veehouderij, levensmiddelen, farmaceutische industrie of cleanrooms.

Uitstekende meetprestaties
Het hoogwaardige sensorelement wordt beschermd door de E+E-coating tegen corrosieve en elektrisch geleidende vervuiling. In combinatie met een robuuste detectiekop en volledig ingekapselde elektronica biedt de EE072 zeer nauwkeurige en langdurige stabiele metingen, zelfs in een industriële en condenserende omgeving.

Robuust en veelzijdig
Met zijn IP65 roestvrijstalen of polycarbonaat behuizing en de ruime keuze aan filterdoppen, kan de EE072 zelfs uitdagende industriële toepassingen aan. De M12x1-connector en de RS485-interface met #Modbus RTU-protocol vergemakkelijken het gebruik en de communicatie met de EE072 en minimaliseren de installatiekosten.

Configureerbaar en instelbaar
De installatie en aanpassing van de EE072 kan eenvoudig worden uitgevoerd met een optionele adapter en de gratis EE-PCS-productconfiguratiesoftware.

 Belangrijkste kenmerken

Hoge RV en T-nauwkeurigheid
Configureerbare parameter voor drukcompensatie
Ingekapselde elektronica