Een nieuwe Reversed Phase kolom voor de analyse van Eiwitten | Webinar

Een nieuwe Reversed Phase kolom voor de analyse van Eiwitten | Webinar Door: Waters

Datum: dinsdag 24 november, 2020

Tijd: 11:00 CET

Registreer hier voor dit webinar!

 

Reversed Phase (RP) vloeistofchromatografie is een uitstekende methode om verschillende stadia in de biofarmaceutische ontwikkeling te ondersteunen. Dit vanwege het oplossend vermogen en de gevoeligheid met massaspectrometrische (MS) detectie. 

Het kan echter een uitdaging zijn om een efficiënte scheiding van eiwitten te bereiken vanwege hun grootte en hun complexiteit. Recent werk heeft echter aangetoond dat het veelbelovend is om zich te concentreren op de doelgerichte ontwikkeling van stationaire fasen voor het scheiden van eiwitten met behulp van Reversed-Phase Chromatografie. 

Op basis van deze kennis is er een nieuwe RP-kolom ontwikkeld die de voordelen van een op fenyl gebaseerde ligand combineert met de kinetische voordelen van deeltjes met vaste kern. Door deze combinatie van ligand en deeltje ontstaat er een hogere scheidingscapaciteit met hogere resolutie dat mogelijk is bij een lagere temperatuur en minder ionpair reagens. Hierdoor gaat de kolom langer mee en is de piekidentificatie met behulp van MS beter waardoor een hogere betrouwbaarheid wordt verkregen van de heterogeniteit van het eiwit. 

Met de nieuwe kolom is het mogelijk methoden te ontwikkelen voor karakterisering van onder andere monoklonale antilichamen en hun conjugaten.

In dit webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Eiwitscheidingen met behulp van Reversed-Phase Chromatography
  • De nieuwe BioResolve RP mAb polyphenyl kolom
  • Prestatievoordelen
  • Kwaliteit en consistentie
  • Overwegingen voor succes