Eenvoudig van een ouderwetse naar een moderne machine

Eenvoudig van een ouderwetse naar een moderne machine Door: SCHURTER Electronics B.V.

Custom HMI panelen zijn  dé oplossing om oude machines weer een moderne uitstraling te geven

SCHURTER ontwikkelt en produceert volledig klantspecieke HMI-oplossingen en biedt daarom de mogelijkheid uw ouderwets-uitziende apparaten te upgraden naar moderne en eenvoudig te gebruiken producten. In dit artikel beschrijven we hoe wij het upgraden van de look&feel van uw oudere apparaten mogelijk maken.

Bijvoorbeeld, uw bedrijf heeft de afgelopen 30 jaar nog altijd dezelfde Point of Sale machine in gebruik. Deze werkt nog prima, maar ziet er gedateerd uit. U wilt niet een compleet nieuw product aanschaffen aangezien dat erg kostbaar is en mechanica van de machine nog uitstekend werkt. In plaats daarvan heeft het apparaat gewoon een facelift nodig.

PCAP technologie wordt steeds populairder; van zelfbedieningskassa’s in supermarkten tot parkeermeters op straat. In de loop der jaren zijn de fysieke knoppen vervangen door multi-touch touchscreens, waardoor het product makkelijker is in gebruik.  Het uiterlijk van PCAP technologie is ook aansprekend voor de gebruiker aangezien deze ook wordt gebruikt in tablets en smartphones.

Dus wat als we uw oude machine simpelweg kunnen upgraden? Waardoor deze de allernieuwste bedieningstechnieken bevat, met een custom-made drop-in paneel? Een paneel die uw service engineers eenvoudig in uw machine kunnen plaatsen en die plug-and-play ontworpen is voor uw machine?

SCHURTER is de ideale partner voor een breed scala aan HMI-oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in membraanschakelaars, resitieve touchscreens, capacitieve touchscreens en capacitieve schakelaars. Al onze producten worden volledig klantspecifiek ontwikkeld en worden allemaal geproduceerd in één van onze productielocaties binnen de SCHURTER groep. Doordat we vanaf het begin al nauw samenwerken met onze klanten kunnen wij vanaf een vroeg stadium de ideale oplossingen creëren voor uw organisatie.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten hoe SCHURTER uw organisatie kan helpen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!