Efficiencyverbetering van elektrotechnische systemen

Efficiencyverbetering van elektrotechnische systemen Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De value chain van Porter, ook bekend als de waardeketen van Porter geeft het concurrentievoordeel van de organisatie weer. De waarde is bepalend voor het bedrag dat kopers bereid zijn te betalen voor een product of dienst van een bedrijf. Optimalisatie van de value chain binnen datacenters kan tot substantiële besparingen leiden.

IT Infra sluit de dag af met een key note van Ron den Biesen van Belgacloud die samen met Jos Theuns van ATEPS in gaat op geavanceerde technologieën voor energie- en powersystemen. Als goed voorbeeld nemen zij daarbij het nieuwe ultra secure datacenter van Holland Datacenters. De presentatie spitst zich toe op efficiencyverbetering van elektrotechnische systemen.

Continuïteit in de datacenters
Elektrische verbindingen in datacenters: zekerheid of zwakste schakel? In onze digitale samenleving kan een verstoring van de energiedistributie in datacenters verstrekkende gevolgen hebben. Tegenwoordig doen we steeds meer zaken online. Het (gedeeltelijk) uitvallen van IT-systemen kan er onder meer toe leiden dat online betalen niet meer mogelijk is of hulpdiensten niet te bereiken zijn. Daar zit niemand op te wachten.

Als leverancier van laag- en middenspanning energiedistributiesystemen informeert Taco Dekker van Siemens tijdens hoe dit te voorkomen is. Hij neemt u mee in het vinden van de balans yussen de wijze van montage en het documenteren van de juiste kwaliteitsdocumenten.

Benieuwd naar het hele programma? Klik hier. Of kies direct voor een bezoek en klik HIER om te registreren.