Energieke start IT Room Infra event 2018 met brancheborrel

Energieke start IT Room Infra event 2018 met brancheborrel Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De jaarlijkse brancheborrel speelde zich dit jaar wederom bij Down Under in Nieuwegein af. De energie uit de voorbereiding werd overgebracht op het publiek tijdens de presentatie voor de borrel en de barbecue.

De professionals uit de datacenterindustrie (eindgebruikers, installateurs, leden, programmacommissieleden en exposanten van het IT Room Infra event) hoorden de aanpak om tot sterke kennisoverdracht te komen. In een vorig artikel is dit al beschreven. De voorzitter van de stuurgroep, Elbert Raben van Rittal, gebruikte de tool Kahoot om de mening van het publiek over deze aanpak te peilen.

De werkwijze van het kennisevent met gerichte thema’s, inzet van gastsprekers en meer beleving op de beursvloer werd volledig ondersteund. De energie om kennis en nieuws met potentiële bezoekers te delen werd ook bekrachtigd. De grote hoeveelheid deskundigheid komt in de komende maanden aan de orde.

Er komt meer nieuws online, er wordt daarin sterker samengewerkt en met alle betrokkenen (ook dus eindgebruikers, sprekers en bezoekers) kan een nieuwe dimensie aan het IT Room Infra event gegeven worden: sterke deling van kennis.