Exposanten en innovaties belangrijkste reden beursbezoek

Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Voor WoTS 2020 staan weer vele beursprojecten op de planning, zoals seminars, X-peditions, mini-trainingen, de TechAwards en het studentenproject. Maar de belangrijkste redenen voor bezoekers om naar WoTS 2020 af te reizen, zijn het bezoeken van de stands en het zien en ervaren van innovaties op de beursvloer. Een breed aanbod van exposanten is daarom van groot belang.

Een andere belangrijke drijfveer om de beurs te bezoeken is het ontmoeten van collega’s en leveranciers. Deze resultaten komen uit de enquête onder oud-bezoekers die we in de vorige nieuwsbrief hebben uitgelicht.

Uw klant komt dus graag in contact met u én uw innovaties. Een goede reden om in te schrijven voor de beurs en om mee te dingen naar de TechAwards. De deadline voor de eerste inschrijving ligt op vrijdag 14 februari 2020. Indien u zich voor deze datum inschrijft, wordt u meegenomen in de eerste conceptindeling van de plattegrond en kunnen we optimaal rekening houden met uw wensen.

Meer informatie over de nieuwe opzet van de TechAwards volgt spoedig.

Inschrijven voor WoTS 2020 kan via deze link. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Wendy Debets.