FHI contributie 2023

FHI contributie 2023 Door: Federatie van Technologie branches

De voorbije drie jaren hebben duidelijk gemaakt dat de financiering van FHI zeer sterk leunt op de bijdragen uit onze beurzen en events. Aangetoond is dat dit risico’s met zich mee brengt. Een koerswijziging is noodzakelijk om de federatie FHI in 2023 en de jaren daarna duurzaam te financieren en om te groeien. In dit artikel lees je: 

  • waarom een nieuw financieringsmodel,
  • wat de voordelen zijn van het FHI-lidmaatschap, en
  • wat de nieuwe contributiestaffel is.

Waarom een nieuw financieringsmodel?

De financiering van FHI leunt traditioneel sterk op de beurzen en events. De voorbije jaren hebben laten zien dat dit risico’s met zich meebrengt en dat we de financiering van FHI hiervan minder afhankelijk moeten maken.

De besturen van FHI zijn hier de afgelopen twee jaar gezamenlijk mee aan de slag gegaan en hebben andere en nieuwe zwaartepunten bepaald waar we ons als vereniging op gaan richten om ons primaire doel te ondersteunen: jou als lid in verbinding brengen met (potentiële) klanten. Met deze nieuwe speerpunten verbindt FHI, in haar rol als neutraal platform, jou als FHI-lid met jouw (potentiële) klanten. Denk hierbij aan jouw online profilering en online vindbaarheid door deze (potentiële) klanten via het neutrale online FHI-contentplatform.

Lees verder... 

Welke voordelen biedt het FHI-lidmaatschap jou?

Als lid van een FHI-branche maak je deel uit van een netwerk van technologieondernemers die zich grotendeels in dezelfde markt bewegen en waarin alle kennis en expertise samenkomen. Je deelt en vergaart er kennis; online, binnen clusters, tijdens workshops, netwerkbijeenkomsten, events of beurzen. Waar je er niet alleen voor staat in een continu veranderende omgeving.

De voordelen in het kort: 

  1. Kom in contact met een enorm netwerk van (potentiële) klanten en partners
  2. Vraag advies over thema's als bedrijfsvoering, juridische procedures en personeelszaken
  3. Ontvang collectiviteitskorting van onze partners (bijvoorbeeld bedrijfsverzekeringen)
  4. Maak gebruik van de modelovereenkomsten en algemene voorwaarden
  5. Laat ons opkomen voor jouw belangen

Lees verder...

 

De contributie per 2023

Met ingang van één januari 2023 zijn dit de nieuwe contributiebedragen: 

Q&A 

Heb je na het lezen van deze nieuwsbrief nog steeds vragen? Check de Q&A op de website of neem contact met ons op via info@fhi.nl.