FHI Industriële Elektronica presenteert online Kennisbank

FHI Industriële Elektronica presenteert online Kennisbank Door: FHI federatie van technologiebranches

Als branchevereniging vindt FHI het zeer belangrijk om de leden van de juiste informatie te voorzien. Kennisdeling is immers één van onze speerpunten. Omdat er veel nieuws te delen en verspreiden is, kan er door de wirwar aan nieuws een bericht ongemerkt voorbij sluipen. In de Kennisbank is al het nieuws dat op FHI Industriële Elektronica verscheen – en verschijnt – gecategoriseerd en opgenomen in een databank.

De Kennisbank maakt inzichtelijk welke events, vakbeurzen en (online) seminars gepland staan bij FHI. Per evenement staat aangegeven wat bezoekers kunnen verwachten en wanneer en waar het event plaatsvindt. Overzichtelijk en snel vindbaar dus. Verder is de Kennisbank erop ingericht om bezoekers op een zo efficiënt mogelijke wijze naar het nieuws te leiden. Daarom is er gekozen om met thema’s te werken.

De thema’s waarvoor gekozen is, zijn RF en telecommunicatie, Datacentra, Test & Meet, Componenten en Productontwikkeling. Per onderwerp zijn artikelen, interviews, persberichten en andere media-uitingen verzameld. De categorisering zorgt voor overzicht en helpt websitebezoekers bij het snel vinden van de gewenste informatie. De Kennisbank is een online bibliotheek voor de brancheleden. Uiteraard is het een dynamisch systeem, zodat ook de nieuwste content direct beschikbaar wordt na publicatie.

Bekijk de Kennisbank hier.