FHI Tournament 2019; een groot succes!

FHI Tournament 2019; een groot succes! Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Ook dit jaar was het FHI Tournament een groot succes! Bij Golfclub de Scherpenbergh op de zonnige Veluwe kwamen zo'n 100 leden en relaties golfen of mountainbiken. Voor velen vaste prik, sommige waren nieuw in deze traditie. We hadden drie groepen bij het golfen wat goed aansloot bij de verschillende niveaus van de leden.

De beginners gingen onder leiding van pro Adriaan aan de slag met het leren van de swing, putten, de houding en het afslaan. Golfers met een niveautje hoger ging onder leiding van pro's Michael en Niels de Berkenbaanwedstrijd spelen. De professionele spelers deden de echte wedstrijd. Alle golfers werden getrakteerd op een lekker harinkje en een korenwijn om de slag weer wat te ontspannen.
Ondertussen gingen twee groepen mountainbiken. De beginners gingen onder leiding van Bjorn Stokhof via Adventure Veluwe op pad. De basisbeginselen werden doorgenomen zoals slalommen, schakelen en een steile helling beklimmen zonder af te stappen. Na een welverdiende pauze werd al het geleerde in praktijk gebracht. De meer gevorderde mountainbikers gingen op pad met Reinier Treur van Livingston, die de Veluwe op z'n duimpje kent.

Na alle activiteiten was er tijd om op te frissen en werden de winnaars bekend gemaakt. Alle deelnemers mochten een mooie prijs uitkiezen, de barbecue ging van start er werd lekker gegeten, gedronken, gepraat en gelachen. Er hing een gezellige sfeer, de zon scheen; al met al een succesvolle dag.

Graag volgend jaar weer!

Benieuwd naar de foto's? Klik hier!

Mocht u een mooie golfbaan willen aandragen of iets anders willen bespreken rond de organisatie van de volgende editie, kan dat bij Linda en Leonie. We staan altijd open voor suggesties!

Hou er rekening mee in de agenda dat het tournament volgend jaar weer op een donderdag aan het eind van de zomer zal worden georganiseerd. We zien u graag weer terug!