Geen evenementen tot 1 september, mini-site tijdelijk € 250

Geen evenementen tot 1 september, mini-site tijdelijk € 250 Door: FHI

De afgelopen periode hebben we allemaal met de coronacrisis te maken gehad. De overheidsmaatregelen hebben een diepe impact op ons alledaagse leven. Zo ook op de evenementenbranche en de evenementen die we vanuit FHI organiseren.

Op 21 april heeft het kabinet tal van coronamaatregelen verlengd, waaronder de maatregel die evenementen tot 1 september verbiedt. Het toestaan van evenementen is een te groot risico voor de volksgezondheid, omdat er verdere verspreiding van het virus kan optreden. Het Outbreak Management Team verwacht niet dat dit op korte termijn verandert.

Over de evenementen van FHI zullen wij u als exposant apart berichten. Daarbij gaan we direct op zoek naar een alternatieve datum, zodat u op een later moment alsnog uw nieuwe en bestaande klanten persoonlijk kunt ontmoeten.

Daarom is het online bereiken van klanten nu belangrijker dan ooit. FHI kan u hierbij van dienst zijn. Om toch in contact te komen met uw (potentiële) klanten, bieden wij u een mini-site op FHI Digitale Service aan voor een tarief van € 250,00 excl. BTW tot het einde van 2020. Dit is een aanzienlijke korting op de jaarlijkse kosten van € 895,00. U kunt op dit platform uw artikelen, presentaties, blogs, vlogs e.d. plaatsen. Wij zullen deze content (mits inhoudelijk en niet alleen commercieel), op gezette tijden delen met het bezoekersbestand van FHI.

Als de coronamaatregelen worden versoepeld of verlengd, dan zullen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte stellen. Voor het laatste nieuws over de coronacrisis hebben wij ook ons coronadossier.