Geen evenementen tot 1 september

Geen evenementen tot 1 september Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

De afgelopen periode hebben we allemaal met de coronacrisis te maken gehad. De overheidsmaatregelen hebben een diepe impact op ons alledaagse leven. Zo ook op de evenementenbranche en de evenementen die we vanuit FHI organiseren. Voor het geplande LabAutomation event zijn wij daarom genoodzaakt om dit uit te stellen naar het voorjaar van 2021. De nieuwe datum van LabAutomation 2021, bij 1931 Congrescentrum Den Bosch, wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt.

Op 21 april heeft het kabinet tal van coronamaatregelen verlengd, waaronder de maatregel die evenementen tot 1 september verbiedt. Het toestaan van evenementen is een te groot risico voor de volksgezondheid, omdat er verdere verspreiding van het virus kan optreden. Het Outbreak Management Team verwacht niet dat dit op korte termijn verandert.

Over de evenementen van FHI zullen wij u als exposant apart berichten. Daarbij gaan we direct op zoek naar een alternatieve datum, zodat u op een later moment alsnog uw nieuwe en bestaande klanten persoonlijk kunt ontmoeten.

Als de coronamaatregelen worden versoepeld of verlengd, dan zullen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte stellen. Voor het laatste nieuws over de coronacrisis hebben wij ook ons coronadossier.