Genoeg te zien en te beleven op World of Electronics

Genoeg te zien en te beleven op World of Electronics Door: FHI, Federatie van Technologie Branches

Met momenteel 89 exposanten is de World of Electronics zeer goed vertegenwoordigd op de komende World of Technology & Science. De World of Electronics exposanten tonen in de hallen 10 en 11 innovaties en nieuwe technologieën op het gebied van componenten, Test & Meet apparatuur, Design & Engineering, productie en meer. Voor de bezoekers worden er ook diverse projecten en seminars georganiseerd. Bezoekers kunnen zich hiervoor aanmelden vanaf medio maart via de beurssite of op uitnodiging van een exposant.

Ook dit jaar kunnen bezoekers, die zich hiervoor aangemeld hebben, weer een beursgadget bemachtigen! Het gadget voor dit jaar is de WoTS Parrot; een voice recording device. De WoTS parrot heeft een ingebouwde microfoon die een regel tekst opneemt van circa 10 seconden. De microcontroller vervormt deze tot een aantal special effects, die door de luidspreker afgespeeld worden.

Exposanten die actief zijn in het Testen & Meten van elektronica en productietesten staan verenigd in een gezamenlijk Test & Meet paviljoen. Bezoekers kunnen hier terecht voor specifieke vragen op dit gebied en om te netwerken.

Ook kunt u specifieke en technische informatie vergaren door deel te nemen aan 1 van de 4 seminars van World of Electronics, deze zijn: de invloed van Hardware Design op Time to Market, Test en meet; een kijk in de toekomst, User Interface design en Internet of Things.

Graag tot ziens op de World of Electronics op WoTS 2020 van 29 september t/m 2 oktober in de Jaarbeurs!