Heat pipe integratie in uw LED en industrial applications

Heat pipe integratie in uw LED en industrial applications Door: Luxendi
Vanwege nieuwe thermische en technische ontwikkelingen is het mogelijk om verschillende succesvolle integraties van heat pipes te realiseren in nieuwe krachtige LED-toepassingen (zie afbeelding). Naast de LED-markt vindt deze heatpipe-technologie ook zijn weg in verschillende industriële toepassingen.

 

Heat pipes met een hoge thermische geleidbaarheid (> 3.000 W/mK en meer), zijn licht van gewicht en goedkoop. Er zijn verschillende technologieën beschikbaar, maar met behulp van een adviesbureau op het gebied van thermische engineering/ software garanderen onze technici u de beste thermische prestaties, omdat een totale integratie van product/ assemblage van cruciaal belang is.

Er zijn meerdere opties mogelijk met betrekking tot het aantal beschikbare diameters (zelfs meer dan 20 mm). Daarnaast is er een keuze mogelijkheid voor verschillende materialen, meerdere vloeistoffen (bijvoorbeeld met methanol kunnen we naar -30◦C gaan), slanke versies (0,4 mm), flexibele types en lengtes die kunnen oplopen tot meer dan 50 cm. Naast de warmteoverdracht van punt A naar punt B doormiddel van een heat pipe, kunnen we deze hoge warmteoverdrachten ook realiseren in grotere oppervlakten met behulp van een vapor chamber.

 
Voor meer informatie: info@luxendi.com