Hoe integreert u verschillende veldbussen in uw netwerk of installatie? JUMO praat u bij tijdens Industrial Ethernet Event 2020

Hoe integreert u verschillende veldbussen in uw netwerk of installatie? JUMO praat u bij tijdens Industrial Ethernet Event 2020 Door: JUMO Meet- en Regeltechniek B.V.

JUMO op Industrial Ethernet - Hoe integreert u verschillende veldbussen in uw netwerk of installatie?

Door de verregaande automatisering en digitalisering van de industrie is betrouwbaarheid, flexibiliteit en compatibiliteit van het netwerk steeds belangrijker. Maar hoe maak je de juiste keuze in het grote aanbod aan kabels, instrumenten, protocollen en oplossingen? Op deze en andere vragen krijgt u 24 maart a.s. antwoord tijdens het Industrial Ethernet in Van der Valk Vianen.

Integratie van netwerken wordt steeds belangrijker en de veiligheid en prestaties van u netwerk verdient steeds meer aandacht.

Aan de hand van een integratievraagstuk verzorgd door Helmholz Benelux, laat Dirk Kop van JUMO zien hoe je de veldbussen Profinet, Modbus TCP eenvoudige kunt integreren in uw netwerk of installatie. Door middel van een galvanische coupler is data van verschillende netwerken voor elkaar beschikbaar en kan dienen als informatie voor Cloud of database.