Hoger indexeren

Hoger indexeren Door: FHI

FHI Digitale Service, het online platform voor leden van FHI, is de laatste tijd door veel leden actief verkend. Het lijkt er op dat onze leden content zijn met de mogelijkheid online meer zichtbaarheid te creëren door het plaatsen van nieuws en het tonen van een bedrijfsprofiel in de ledenlijst.

Productgroepen en diensten

Heeft u een basisprofiel of mini-site? Vergeet dan niet de relevante productgroepen en/ of diensten aan te vinken onderaan uw profiel. Wanneer iemand zoekt op deze productgroep of dienst, zal uw organisatie naar voren komen in de zoekresultaten. Log in met uw account voor FHI Digitale Service en voeg de betreffende productgroepen en diensten toe.

Uw artikel op de voorpagina

Normaal is deze dienst alleen voor leden met een mini-site, maar we zien tijdens deze promotieperiode graag nieuws van alle leden op de branchesites van FHI. Het nieuws verschijnt op betreffende branchesite en het laatst geplaatste bericht van iedere branche komt op de voorpagina van www.fhi.nl. Plaats regelmatig een nieuw artikel om vaker op deze podiumplek te komen! Deze actie loopt tot eind oktober.

Hoger indexeren

Wilt u nieuws plaatsen om hoger te scoren in de zoekresultaten van Google? Kopieer dan niet letterlijk de teksten die u ergens anders al heeft gepubliceerd; dat zal minder goed indexeren. Hoe zit dat precies? Eigenlijk is het vrij logisch: wanneer er sprake is van twee of meer webpagina’s met exact dezelfde inhoud, moet de zoekmachine een keuze maken welke pagina in de zoekresultaten komt. Een gebruiker zit niet te wachten op twee pagina’s met dezelfde inhoud vlak onder elkaar in de zoekresultaten, want dat ondermijnt de relevantie van de zoekresultaten. Dus moet de zoekmachine kiezen welke van deze pagina’s ze als eerst vertoont in de zoekresultaten. Dit is het meest nadelig voor de minder goed presterende pagina. Pas dus altijd de titel aan en verander minimaal enkele zinnen in de tekst.

Onze vacaturebank

Wat zijn we trots! We hebben een vacaturebank op onze website en verschillende leden maken hier al goed gebruik van. Het is ook dé plek om vakgerichte vacatures te plaatsen. Deze leden zijn u voorgegaan. Tot en met 30 juni kunt ook u gratis vacatures plaatsen, daarna zal deze dienst € 100 per vacature kosten. De vacatures blijven zes weken staan en worden daarna automatisch verwijderd.

Over FHI Digitale Service

Fhi.nl trekt veel bezoekers en scoort hierdoor hoog in zoekmachines. FHI Digitale Service is een nieuwe dienst van FHI waarmee haar leden zich via de website van FHI kunnen profileren. Alle leden staan vermeld op onze website. Zoekmachines indexeren deze bedrijfsvermeldingen, waardoor uw vindbaarheid verder wordt vergroot.

U kunt zelf de gegevens aanpassen of, tegen betaling, de mogelijkheden van het pakket uitbreiden. Dit geeft u de mogelijkheid voor het plaatsen van nieuwsberichten, vacatures en het verrijken van uw bedrijfsinformatie, onder andere met een bedrijfslogo. Dit kan u bijvoorbeeld helpen als u exposeert bij een event of beurs, of als uw bedrijf wil opvallen binnen een bepaalde productgroep.

Aan de slag!

Ga naar FHI Digitale Service en log in met uw e-mailadres. Wilt u meer informatie, beschikt u niet over uw inloggegevens of heeft u hulp nodig bij het aanvullen van uw profiel, nieuwsbericht of vacature? Stuur een e-mail naar digitaleservice@fhi.nl of neem telefonisch contact op via 033 465 75 07.