Voor Industrial Processing-bezoeker: best practices en oplossingen


Op de Industrial Processing beurs is een grote verscheidenheid aan oplossingen voor de totale natte en droge (proces)industrie te bewonderen. Van procesinstallaties en machines tot aan koppelingen, pompen, software en watertechnologieën. De exposanten zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het ‘Experiencing Solutions’-project. Dit houdt in dat de betrokken bedrijven gezamenlijk een propositie neerleggen bij de bezoeker. Die belofte bestaat eruit dat de (potentiële) klant op Industrial Processing terecht kan om best practices en oplossingen te ervaren voor zijn of haar probleem. Exposanten leveren hun individuele boodschap aan en samen profiteert men van de collectieve boodschap. Het bijzondere aan dit project is dat deze boodschappen gebundeld in een VR-omgeving worden toegepast.

Bezoekers krijgen op de Industrial Processing dus de kans om een concrete oplossing in VR te beleven. Dit kunnen ze doen op het gezamenlijke VR-platform of bij individuele standhouders. Diverse exposanten hebben namelijk een VR-ervaring voorbereid op de eigen stand. Het toont aan dat VR niet alleen ‘fun’ is maar dat er ook concrete besparingen en verbeteringen gerealiseerd kunnen worden. Voorbeelden van die concrete toegevoegde waarde zijn bijvoorbeeld dat design-aanpassingen in een vroeg stadium virtueel door te voeren zijn. Maar ook dat de juiste componenten efficiënt ingemeten kunnen worden.

Heeft u interesse om deel te nemen aan het Experiencing Solutions-project? Op woensdag 31 januari 2018 wordt hierover vergaderd van 12.30 tot 14.30 uur bij FHI te Leusden. U kunt zich aanmelden door een bericht te sturen naar Tim Middeldorp (of telefonisch 033 465 75 07).