Industrie en energie: de business case is een no brainer

industrie energie

Duurzaam ondernemer Ruud Koornstra zal op de World of Technology & Science in zijn presentatie aanhalen hoe industriële partijen hun kans op een energiepositieve bedrijfsvoering kunnen pakken.

Ruud Koornstra
Ruud Koornstra

Met zijn energieke stijl van presenteren zal Koornstra een duurzame werkwijze schetsen. De industrie zal daarin een koplopersrol vervullen. Bedrijven in de Benelux zijn ondernemend en werken zeer sterk samen.

Thema’s als het verminderen van het aardgasgebruik en het energieakkoord zijn relevant, maar het beter inzetten van energie is volgens Koornstra vooral een business case: de behoefte aan energie wordt alleen maar groter en de energieschaarste biedt daarom een economische waarde. Ruud Koornstra bespreekt tijdens zijn voordracht hoe de strategische waarde van energie is te benutten.

De spreker haalt innovaties aan die juist voor CEO’s, hoger en technisch management een aanleiding kunnen zijn om hun eigen processen te beoordelen en te vernieuwen. Dat energie van strategisch belang wordt, biedt juist nu het moment om hierop in te spelen.

Klimaatneutraal in 2030 is in de ogen van de groene ondernemer mogelijk door het benutten van kennis, technologie, samenwerking en beschikbare financiële middelen.

Ruud Koornstra zal op dinsdag 2 oktober 2018 spreken op de World of Technology & Science. De lezing is te bezoeken van 10.00 – 11.00 uur in zaal Progress. Meld u aan voor een gratis beursbezoek.