Informatiebijeenkomst Coronavirus

Informatiebijeenkomst Coronavirus Door: FHI federatie van technologiebranches

VNO-NCW en MKB-Nederland organiseert een informatiebijeenkomst over het Coronavirus. De bijeenkomst zal worden gehouden op woensdag 12 februari van 10.00-11.15 uur. De locatie is de Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12 in Den Haag. FHI is aangesloten bij MKB Nederland.

Momenteel woedt het Coronavirus in China en zijn er in toenemende mate besmettingsgevallen in andere delen van de wereld. Dit heeft gevolgen voor Nederlandse ondernemers, zowel op de korte als lange termijn, en zijn deels onbekend. VNO-NCW en MKB-Nederland organiseren daarom in samenwerking met het Ministerie van Buitenlandse Zaken, FME en evofenedex een informatiebijeenkomst. Daarin worden vragen en onzekerheden in kaart gebracht en informatie verschaft.

In het programma wordt aandacht besteed aan de ziekte en de gevolgen voor arbo-zaken en is er mogelijkheid om vragen te stellen aan Nederlandse ondernemer(s) die lokaal actief zijn in China. Daarnaast zal het Ministerie van Buitenlandse Zaken informatie verschaffen over consulaire zaken en over de situatie in China.

U kunt zich inschrijven voor deze informatiebijeenkomst via vugt@vnoncw-mkb.nl. Meer informatie is hier te vinden.

Inventarisatie

Momenteel is FHI begonnen met een inventarisatie onder haar leden met de vraag of bedrijven in de (nabije) toekomst getroffen worden en zo ja, hoe? U kunt uw reactie mailen naar info@fhi.nl.

Naar aanleiding van de reacties zullen wij als FHI bekijken hoe wij hierbij kunnen helpen/faciliteren.